2777
2789
عنوان

بیاین جایزه تون رو بدم🐝😁

142 بازدید | 23 پست

یه نفرش خودمم

اون دو نفر بیاین😂😂😍

عاشقتونم# 😂😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

منم ک گفتم بله چون خیلی دیدمت

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکیش منم

حدس میزدم😂😂😂

بیا 👗👠 این برا تو😚😚😚😚

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

منم میشناسمت ولی تایپکت رو ندیدم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
منم ک گفتم بله چون خیلی دیدمت

😚😚😚😚

اینم برا تو👒👜

ببخشید دیگ در حد توانم بود😍😂😂

منم میشناسمت ولی تایپکت رو ندیدم

😚😚😚 👢 اینم برا زمستون تو😂😍

اگه تیلیویزیونم میدین,منم هستم(:

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من با کفش پاشنه دار اصن بلد نیستم راه برم بعد لباس ابی میدی کفش قرمز که نتونم با هم ست کنم😒😒

تو گوشی من دوتاش صورتیع ک😂😂

😚😚😚😚 اینم برا تو👒👜 ببخشید دیگ در حد توانم بود😍😂😂

میسی مامان شاد

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
اگه تیلیویزیونم میدین,منم هستم(:

واااییی😂😂😂😂😂😂

شانس آوردم پست گذاشتم  ،والاچهارمی من بودم🥴

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯