2777
2789

یه سری تاسوعا رفته بودیم خونه مادربزرگم تو شهرستان که خیلی خونه ی بزرگیه میشه گفت باغه شب خوابیدیم چون فرداش ناهار قیمه نذر میدن با دختر خاله ها یخورده جوک تعریف کردیم و مسخره بازی تا خوابمون برد شب حدود ساعتای 3.4بود خواهر کوچیک ترم که 20سالشه گفت پاشو بریم دستشویی من میترسم منم که مثلا با دل و جرئتشونم گفتم پاشو رفتیم تو حیاط دستشویی که زیادم دور نبود از خونه شاید 6.7متر فاصلش بود خواهرم تو دستشویی بود یه عان جوری از پشت سر موهامو کشیدن که قشنگ 2.3قدم اومدم عقب و افتادم زمین که از درد گردنم چنان دادی کشیدم داییم با عجله با زیر شلواری پرید تو حیاط شدیدا ترسیده بودم و فشارم افتاده بود تا چند روز گردنم درد میکرد هر چقدر نگاه کردیم نه درختی بود که موهام گیر کنه بهش نه چیزی اخرش مادربزرگم گفت بخاطر اینه که دیر وقت از تو استانه رد شدی بسم الله نگفتی بعد از اون به هر چارچوب در میرسم بسم الله میگم بعد رد میشم 

بله منم تو خونم صدای هن نفس کشیدن دقیقا از پشت سرم شنیدم. همسرمم چندباری ک حموم بوده و من نبودم میگفت ینفر ک صداش شبیه من بوده صداش کرده واینکه همسرم خیلی این چیزارو احساس میکنه یسری هم مامان بابام مسافرت بودن منو همسرم رفتیم خونشون خوابیدیم نصف شب یهو همسرم از خواب پرید ونشست تو جاش گفت یکی پتوشو محکم از روش برداشته

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم تو خونم صدای هن نفس کشیدن دقیقا از پشت سرم شنیدم. همسرمم چندباری ک حموم بوده و من نبودم میگف ...

منم دیر وقت که میرم حموم مدام صدا میشنوم اینو واقعا تجربه کردم لامصب این موقع ها حموم خیلی خوف داره

بخدا همشون عین واقعیتن. منکه همزاد دارم بچمم ازوقتی ب دنیا اومده تاالن ک ۲سالونیمس هروقت ی سمت خونه میخوابونمش جیغ وگریه میکنه تا قبل از ۲سال هم ب اونجا خیره میشد و میخندید😰

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
اوفففففففف من برم شلوارمو عوض کنم برمیگردم😬

برو عزیزم منم برم لالا👋

پدر بزرگم تعریف میکنه چقدر تو همون باغشون جن بد دیده که شدیدا خواستن اذیتش کنن اما بس که پدربزرگم قران خون و با خداست نمیتونن اذیتاشونو ادامه بدن یه سری تو خواب چنان پریده بودن رو شکمش که بنده خدا تا صبح خون دفع میکرده