خیلی دیدم و شنیدم ک میگن چشم بد زندگی رو نابود میکنه خودمم ی وقتایی ی اتفاقایی برام افتاده ک حس کردم چشمم زدن بیشتر در رابطه با خودمو شوهرم ی فامیل داریم همش رفتارای منو شوهرمو زیر نظر داره بعد شوهرخودش بهش اهمیت نمیده اینم تا مارو خوش میبینه سریع ی اتفاقی برامون میوفته خیلی وقتا هم ب روم اورده ک بخاطر ما با شوهرش دعوا کرده میترسم ازش دیگه شما تاحالا براتون پیش اومده همچین چیزایی
صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعتقاد که دارم من خیلی طرف چشمش کاری باشه گل مژه میزنم اما اون خانمی که میگی از حسادت به زندگی خود ...
یعنی هروقت چیزی ازمنو شوهرم میبینه ی بلایی سرمون میاد ی بار گفت حتی شوهرش باهاش دعوا کرده ک توچرا مثل زنش نیستی منو میگفت ولی الان دیگه رو نمیکنه ولی قشنگ میفهمم ک هنوز همون جوریه
صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌
ولی چند وقت پیش رفتم تو یه اتاق پرو برای پرو مانتو تو راهروش چند تا خانوم بودن یهو بهم گفتن وای چقدر بهت میاد همون لحظه دستم خورد به دیوار ساعتم ضربه خورد مجبور شدم بفروشمش ساعت دوازده میلیونیو ازم ۹تومن خریدن🚶🏿♀️ حالا این هیچی یه دوست دارم هر وقت میرم پیشش روز بعدش کلا همش با شوهرم دعوا داریم و...