میخوام برا خونه ی در حال ساختمون کاشی و سرامیک بخریم تو انتخاب رنگ کرم یا طوسی مُرَددم به نظرتون کدوم قشنگ تره 🏠
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم ببین عکس بالا خاکستری گرمه عکس پایینیش سمت چپ خاکستری سرد با اینکه جفتشون خاکستری ت ...
فک کنم یه چیزایی فهمیدم
اون عکس اولی که فرستادین رنگای گرممن اون سومی از ردیف اول رو خیلی دوس دارم
ولی یک نواخت استفاده نمیکنم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بهش ی جاهایی هم سبز اضافه کردیم خب من و همسر کلا تن سرد و سبک مینیمال دوست داریم
با سبز ؟
ببخشید عزیزم اگه خونه ای از یه تیکه کوچیک برام عکس بدی ببینم چه طوری شده
تو همون تناژ گرم میتونی تیره و روشن کارکنی و امیدوارم که همه چیز باب میل و به سلیقه ی قشنگ خودت در ...
خیلی ممنون عزیزم بابت راهنماییت و دعای قشنگت