2777
2789
عنوان

خانم های باسلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست
 چه با مزه گفتی دقیقا مثل من خودم خیلی طوسی دوست دارم دلم میخواست یه مشورت هم ازخوش سلیقه های ...

ب نظرم طوسی واقعا رنگ شیکی هست و اصلا از مد نمیفته

ما که از کابینت بگیر تا کاغذ دیواری و مبلمان و فرش طوسی هستنو راضی هستیم و البته هرکی هم میبینه خیلی خوشش میاد

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم ببین عکس بالا خاکستری گرمه عکس پایینیش سمت چپ خاکستری سرد با اینکه جفتشون خاکستری ت ...

فک کنم یه چیزایی فهمیدم 

اون عکس اولی که فرستادین رنگای گرم‌من اون سومی از ردیف اول رو خیلی دوس دارم

ولی یک نواخت استفاده نمیکنم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بهش ی جاهایی هم سبز اضافه کردیم خب من و همسر کلا تن سرد و سبک مینیمال دوست داریم

با سبز ؟

ببخشید عزیزم اگه خونه ای از یه تیکه کوچیک برام عکس بدی  ببینم چه طوری شده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
به نظر تون بد نمیشه تنوع رنگ داشته باشه خونه  چه رنگهایی به طوسی میاد که کنارش استفاده کنم؟

نه چرا بد باشه البته سلیقه ایه من خودم اشپزخونم یه رنگ اتاقم یه رنگ پذیرایی یه رنگ 

فک کنم یه چیزایی فهمیدم  اون عکس اولی که فرستادین رنگای گرم‌من اون سومی از ردیف اول رو خیلی دو ...

تو همون تناژ گرم میتونی تیره و روشن کار‌کنی

و امیدوارم که همه چیز باب میل و به سلیقه ی قشنگ خودت دربیاد💙

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
با سبز ؟ ببخشید عزیزم اگه خونه ای از یه تیکه کوچیک برام عکس بدی  ببینم چه طوری شده

پوزش عکس نمیتونم بدم

اره سبز خیلی ناز میشه البته سبز خیلی ملایم ن ی دفعه جیغ

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
تو همون تناژ گرم میتونی تیره و روشن کار‌کنی و امیدوارم که همه چیز باب میل و به سلیقه ی قشنگ خودت در ...

خیلی ممنون عزیزم بابت راهنماییت و دعای قشنگت