2777
2789
عنوان

دلم از بابام خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 30 پست
وضع مالیش خوبه فشار کاری زیاد روش نیس 😔😔

منم بچهام تقریبا همسن شما هستن همین رفتارارو پدرشون داره حالا یکم بیشتر یا کمتر .فکر کنم مغزشون ایراد پیدا کرده تو به دل نگیر خیلیا این مشکل رو دارن تو تنها نیستی عزیزم

گلرخ سابق😴  
مادرت که شاغله باید از پدرت جدا میشد شما رو هم بر میداشت برای خودش

اخه با حقوق ۳ونیم و ۴تا بچه نمیدونه چیکار کنه از اول عمرشم حقوقشو دو دستی تقدیم بابام کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اودژانس اجتماعی زنگ بزن

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤
منم بچهام تقریبا همسن شما هستن همین رفتارارو پدرشون داره حالا یکم بیشتر یا کمتر .فکر کنم مغزشون ایرا ...

انقد گریه کردم مامانم هم پا ب پام خیلی اذیتمون میکنه دیگ روحیه هیچیو ندارم بابام ک شرو ب حرف زدن ک میکنه بدنم بی اختیار میلرزه همیشه نفرینم میکنه بی دلیل 😔

۴تا بچه ایم مامانم هم معلم سادس ب خدا مامانم انقد حالش بده ۲ ساله اصلاح نرفته

مامانت حقوق داره جدا شه شمام نجات بده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
 وای حالم بد شد متن رو خوندم. اسم اش بابا نیست اسمش یه حیوون روانیه. بهتره زودتر خودتو نجات بدی

تصمیم ب ازدواج بذ اقایی گرفتم ولی باام میگ هروقت من بگم با کسی ک من بگم ازدواج میکنی 😔همیشت میگ حسرتشو رو دلت میزارم 

انقد گریه کردم مامانم هم پا ب پام خیلی اذیتمون میکنه دیگ روحیه هیچیو ندارم بابام ک شرو ب حرف زدن ک م ...

ولش کنید بزارید برای خودش حرف بزنه شمام بکاره خودتون برسید یکم که ببینه هرکی دنباله کاره خودشو آروم میشینه ولی وقتی ببینه شما حرص میخورید بیشتر لج میکنه .تا میاد مامانو بفرست غذا بپزه خودتم یه کتاب وردار برو اتاق قبلشم خونه رو مرتب کنید زیاد باهاش حرف نزنید 

گلرخ سابق😴  

عزیزم برای خودت،برای بخت و آینده ات خیلی دعا کن اگر اهل نماز هستی بعد از نماز برای خوشبختی خودت دعا کن به خدا بگو که یه بخت خوب برات بفرسته و پدرت هم خودش نرم کنه امیدوارم آینده روشنی منتظرت باشه،پیش خدا هیچ کاری نداره امیدوارم به آرامش برسی

اسی جان همه پدرا اینطورن هر کدوم یه مدلی پدر من تهمت نمیزنه اما به گوشی دستت باشه اب دیر بدی سفره اماده نباشه و هرچیزی گیر میده و باید دقیق خاسته اونو انجام بدی گلم لطفا فکرای بد بتداز دور اروم باش سعی کن کاری نکنی باز بهت حرف بزنه تنها راه نجاتت درسه بشین بخون هم جلو چشمش نیستی هم ان شاءالله رشته خوبی اینده داری قبول میشی میتئنی مستقل شی 

تصمیم ب ازدواج بذ اقایی گرفتم ولی باام میگ هروقت من بگم با کسی ک من بگم ازدواج میکنی 😔همیشت میگ حسر ...

همیشه خوردنم ب چشمش میاد با اینکه وضش خوبه هر چی میشه میگ کوفتت شه غذایی ک خونه من میخوری باور کنین این دوسال انقدی ب خاطر فشاراش درس خوندم هم چشام ضیف شد هم مشکلات اسکلتی گرفتم یکبارم از خونه بیرون نرفتم ولی الان میگ تلاش نکردی هیچ کاری نکردی انشالله جگرت اتیش بگیره وایسا ی بلایی سرت بیارم دلش میخواس کامپیوتر شریف بخونم ک زیر صد میخواست الانم میگ نمیخام درس بخونی باید نوکر بشی