برای دونفر ۱۵۰گرم بسه حتمن گردورو تفت بده بوی خامیش بره اواسط پختم بهش دوتا قالب کوچک یخ اضافه کن مرغتم بسرخ یکساعت اخربریز داخل خورشت
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
برای دونفر ۱۵۰گرم بسه حتمن گردورو تفت بده بوی خامیش بره اواسط پختم بهش دوتا قالب کوچک یخ اضافه کن مر ...
۱۵۰گرم چند مشت میشه یا عدد؟
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم.چقدررب اناربریزم؟رب گوجه هم اضافه کنم؟ربوآخربریزم بهتره یا همون اول باگردوپیازتفت بدم؟پی ...
رب انار دوتا قاشقو بریزحتمن رب گوجه من نمیزنم وقتی گردو پیاز تفت دادی اب ریختی شعله زیادکن جوش اومد کم کن مواظب باش سر نره بعد یکی دوساعت رب اناربریز اواخر پخت مرغتو جدا بسرخ بهش اضافه کن من حداقل ۸ساعت میذارم با حرارت ملایم جا بیوفته
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب