2777
2789
عنوان

زن دومه مردی که زن داره 🤔

661 بازدید | 51 پست

سلام دخترا یکی از دوستام که قبلا ازدواج کرده بوده و جدا شده الان رفته با یه اقایی که زن داره آشنا شده و میگه خیلی دوسم داره،صیغه موقت خوندن باهم😐

هرچی میگم اینکارا خوب نیست اون حرف خودشو میزنه 😶😞

کسی هست که زن دوم باشه؟؟ راضی هستین ازاون شرایط؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ها غلط کرده بله معلومه ک زنای دوم راضین پس نه اولیه راضیه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

تا 4 تا که جایزه😊

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...

خدا از همچین مرد و زنی نگذره دوتاشون دارن اون زنه اوله بیچاره رو نابود میکنن

ایشالا خدا نگذره ازشون

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

به نظرم زن دوم اولش گل و بلبل امابعدش مرده به خاطر شک نکردن خانم اولش دیگه ساید کمتر پیشش بیاد و ببینتش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤