2777
2789
عنوان

طلاق بگيرم؟

300 بازدید | 6 پست

بچه ها من ٥ ساله كه ازدواج كردم.... 

شوهرم در مجموع مرد خوبيه اما از نظر روحى مشكل داره در واقع افسردگى داره و عصبيه. 

توى عصبانيتش فحش ميده و بهم حمله ميكنه تا حالا چند بار رفتم خونه بابام هر دفعه تعهد داده كه بهتر ميشه و بر گشتم خدايى هم بهتر شده اما بازم بهم حمله ميكنه.

خودم رفتم مشاوره هر كارى كردم همسرم باهام نيومده تا اينكه سرى آخر توى خيابون باهام دادو بيداد كرد و توى ماشين كتكم زد طورى كه از دهنم خون اومدو سرم ورم كرد و كبود شد. (منم زدمش البته) 

بعدشم منو برد پيش مامانش پيش مامانشم باهام دعوا كرد اونم بيشتر طرف پسرشو گرفت و يكى هم زد تو صورت من.!

بعد از اين جريانِ اخر كه دقيقا ١٠ روز پيش اتفاق افتاد همون روز ميخواستم برم خونه پدرم و اقدام كنم براى جدايى اما همش قول و قسم كه ببخشيد و مشاور ميام و اين حرفا منم گفتم آخرين تلاشمو كنم براى زندگى... 

حالا سه جلسه رفتيم مشاور و مشاوره بهمون هيپنوتراپى تجويز كرده كه قراره هفته ايى دو جلسه هر كدوممون بريم. شوهرم حتى يه جلسه هم نرفته... بهمم خييلى داره محبت ميكنه ولى محبت كلاميش براى من زندگى نميشه چون دوباره دو روز ديگه همين آشه و همين كاسه....

نميدونم به نظرتون جدا بشم يا بازم تلاش كنم و بمونم؟!؟ ديگه حرمت بين من و مادرش از بين رفت... 

من خانواده خوبى دارم كه اگه تصميم به جدايى بگيرم قطعا حمايتم ميكنن.

به نظرتون جدا بشم؟ يا بازم تلاش كنم؟!؟ ( اينم بگم كه من سى و دو سالمه و همسرم ٤٣ سال) 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آره
8
53%
نه. زوده
7
46%

حیفه 😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي نميتونه بهت مستقبم بگه طلاق بگير يا نگير ولي مثلا اگه خداي نكرده اين مشكلات واسه كسي كه بهم نزديكه پيش ميومد و نظرمو ميخواست متونم بگم كه اصلا قابل قبول ميست كه مرد دست روي زنش باند كنه زياد به مادر شوهرت فكر نكن اون و ميتوني كنار بذاري ولي دركل ارزش خودتو خيل پايين نيار و قدر خودتو جونيتو بدون و توي زندگي نمون كه احساس كردي به تهش رسيدي

هر چه در جستن آنی،آنی

همسرمنم دقیقاااا مثل همسزتوعه...

منم درآستانه جدایی هستم..فکر میکنم..برای من هم سخت باشه..ولی جایی برا موندن دیگ نیست

..اون بخاطرهمکارخانمش هرچی زبونش دراومد گفت..حتی گفت اون قبلتر ازتو بود...مردم باهرکی دلم خواست هرجور خواستم حرف میزنم..ازتو اجازه نمیگیرم..چهارتا تهمت ناموسی هم بهم چسبوند..

منم حال وروز تورودارم...توچ تصمیمی داری؟

همسرمنم دقیقاااا مثل همسزتوعه... منم درآستانه جدایی هستم..فکر میکنم..برای من هم سخت باشه..ولی جایی ...

فعلا كه مثل اسكولا نشستم سر خونه زندگيم... حس ميكنم خانوادم حمايتم نميكنن