2777
2789

خب من ۱۷ سالمه وضع مالیمونم خوبه تا حالا خواستگار زیاد داشتم ولی مامانم اینا قبول نمیکردن بیان میگفتن بچست ولی امروز یکی به مامانم زنگ زد مامانم بهم گفت دیگه ۱۷ سالت شده میتونن بیان پسره ۲۹ سالشه و خب تا حالا ندیدمش راستش خونه و ماشین داره و بازاریه و خب من خیلی هولم اصلا نمیدونم چیکار کنم خب من الان دارم درس میخونم و میخوام برم دانشگاه میخواستم برم دانشگاه با کسی اشنا شم بعد نامزد کنم در ضمن تا حالا دوست پسر نداشتم و برخلاف بقیه خوشم نمیاد با اینکه هنوز چیزی معلوم نیست ولی نمیدونم چیکار کنم فردا قراره بیان و هیچ فکری راجب اینکه چیکار باید بکنم ندارم البته که سنشم ازم بزرگتره و قیافشم نمیدونم چجوریه واای)؛

من واقعا کلافم بنظرتون چیکار کنم؟ این فرد مناسبیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ سال اختلاف سنی خعلیه ها یه دهه هفتادی با هشتادی میشه نکن اینکارو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

سنش 

اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘

این اختلاف سنی زیاده سن خودتم واسه ازدواج کمه

رد کن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هنوز بچه ای ببین نمیدونی چیکار کنی پس قبول نکن خییلی پشیمون میشی بزار بزرگتر شی خوب و بد رو تشخیص بدی بقول خودت برو دانشگاه و ...اینو رو تجربم گفتم واست .قبول نکن خوددانی

خدایا شکررررت🙏 

چیزی که الان درباره زندگی فکر میکنی با چیزی که ۸ یا ۱۰ سال دیگه فکر میکنی زمین تا آسمون باهم فرق داره

کسی که انتخاب ۱۸ سالگی من بود الان نمیتونم تحمل کنم حتی یک دقیقه بعنوان شوهرم باشه.

عجله نکن