2777
2789

دیروز با دختر عموم رفته بودیم مغازه ی پسر عموم قنادی داره بعد نامزد پسر عمومم اونجا بود من بودمو دختر عمومو نامزد پسر عموم که بهش میگم زنداداش خلاصه نشسته بودیم حرف میزدیم بعدقبلش دختر عمومو ایسگا کرده بودم حرصی شده بود تو قنادی دختر عموم هی بر میداشت میخورد که عیب نداشت اما یهو یه شکلات رو برداشت جلوی منو زنداداشم لِه گرد گفت حرصم گرفته اینو لِه کردم زنداداشم خیلییییی ناراحت شدو باهاش دعوا کرد حالاا خوبه ۱۶ سالشه دختر عموم براش متاسفم زنداداشم میگفت میخوردی اصلا مشکلی نبود اما لِه کردی یه بی احترامیه و اینکه داداشت زحمت میکشه تو نابود کنی؟خلاصه هِی میگفت  منم دعواش کردم واقعا چه کلمه ای در وصف آدم بی ادبی مثل این دارید؟ولی خب من دوسش دارم دیگه از بچگی باهم بزرگ شدیم زنداداشمم واقعا خانومه به داداشم یا همون پسر عموم چیزی نگفت

تعداد رای : 22
نظرسنجی
بی ادب
1
4%
بیشعور
6
27%
احترام حالیش نیس
2
9%
نفهمه و بچس
13
59%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرابش نکردم که اون خودش کار بدی کرد زنداداشم ناراحت شدو دعواش کرد

همون ایسگاه کردنش اخلاق ها تغییر میکنه اونم تو سن حساسی هستش زنداداش هم یکم باهاش راه بیاد بد نیست ولی کار دختر عموتم خوب نبود 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
همون ایسگاه کردنش اخلاق ها تغییر میکنه اونم تو سن حساسی هستش زنداداش هم یکم باهاش راه بیاد بد نیست و ...

نمدونم اخه قبلش تو خونه از یه چیز دیگه ناراحت بود ولی زنداداشم خدایی خیلی خوبو خانومه 

نمدونم اخه قبلش تو خونه از یه چیز دیگه ناراحت بود ولی زنداداشم خدایی خیلی خوبو خانومه 

زیاد خودتو درگیر نکن عصبانیت همشو یه جا روسر شکلات بدبخت خالی کرده  

من پارسال از دست برادر زادم عصبانی بودم طوری که نمیخواستم تولدم باشه  به مامانم اینا گفتم بخواین دعوتش کنین با کیک میندازمش بیرون  مامانم دعوت کرد منم خودمو به زور نگه داشتم 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

حالا بچس تو این سن خیلی بچه ها باد دارن توکلشون زود عصبی میشن به هرحال طول میکشه شخصیتشون کاملا شکل بگیره درست نیست واسه یه شکلات اونم که ماله داداشش بوده زنداداشش دعوا راه بندازه هرچند بی ادبی درست نیست جلو جمع 

❤❤❤❤