2777
2789

من فکر میکنم مریضی روانی داره مثلا میان خونه ما باید من و مادرم یه شلوار گشاد بپوشیم با سرافون بلنده گشاااااد که یه تیکه از بدنمون مشخص نشه اگه در غیر این صورت باشه قهر میکنه یا دعوامون میکنه میگه مثلا شوهرم شمارو نبینه خوشتیپ باشین هروقت من میام از شما قشنگ تر باشم.مثلا گوشی شوهرش رو ساده داده دستش حتی خودشم آهنگاش که عکس زن روش باشه تو گوشیش پاک میکنه شاید باورنکنین مارک رو لباسام تا نمیرسه خونه میکنه که عکس مدلا روشه تو خیابون شوهرش اتفاقی نگاهش سمت زنی بره تا یک هفته دعواست اخلاقاش دیوونه کنندس باید با شوهرش بجز سلام چیزی نگم مادرم میگه شاید از اون خوشگل تری اینجوریه تعریف از خود نباشه من قدم بلنده هیکلمم پره صورتمم بانمکه اونم بد نیس فقط یه خورده چاقه بعد قدشم کوتاه که نه ولی متوسطه.نمیدونم چ مرگشه بخدا شب ها خونشون من نمیخوابم چون یه شب خوابیدم تا صبح نگهبونی داد و بیدار بود مثلا شوهرش سمت من نیامد بارها باهاش حرف زدم گفتم چیزی ازم دیدی؟چیزی از شوهرت دیدی؟ شوهرت ۱۹سال ازم بزرگ تره دقیقا دوبرابر سنم من ۱۹ سالمه میگه نه من چیزی ندیدم ذهن خودم اینجوریه مثلا خیلی جاها میگه کنارم برو اونور یا با من راه نرو بلند تری من کوتاه نشون میدم.برادرم همش میگه نه برو خونشون ن میاد اینجا بهش رو بده چون مریض روانیه شوهرشم همچین پخی نیست بگی خوشگله میدزدنش ولی این بیماری داره همه روکلافه کرده جالبش اینجاست هر روزم میاد خونمون ماهم باید شلوار سنگ بادی و سرافون روستایی و موهامون بکنیم تو آرایشم نکنیم زندگیمون و جهنم کرده واسمون امروز گفتم وقتی مریضی حق نداری هر روزم بیای شوهرتم شبا بکشونی اینجا ماهم آسایش داریم

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

بحث قشنگتر بودن يا زشت تر بودن تو نيست

خواهرت ببخشيد رك ميگم مريضه مشكلشم جديه بايد بره درمان بشه

بيچاره شوهرش 

تا ي حايي تحمل ميكنه بعد ي روز ديدي ولش كرد رفت پي زندگيش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث قشنگتر بودن يا زشت تر بودن تو نيست خواهرت ببخشيد رك ميگم مريضه مشكلشم جديه بايد بره درمان بشه ...

بخدا ۱۰ ساله داره تحملش میکنه بیچاره گاهی وقتا بهش میگه بچه هامو جا بزار برو نمیخوامت خسته شدم ازت کلافم کردی ولی درست بشو نیست که این روانی

ای کاش مامانت باهاش صحبت کنه یه روانشناس مراجعه کنه نسبت به شما اینطوریه پدر بقیه رو حتما در میاره& ...

میگم مادرمم باید مث من برخورد کنه اگه نه با اون دعوا میکنه و بارهابهش گفتیم میگه ننگ روانی بودنم بهم نزنید

اتفاقا خانم هايي كه بيشتر حساسيت نشون ميدن در خد خواهرت، همسراشون بيشتر متوجه خانم هايي دروبر ميكنن تازه يكي بخواد كاري كنه دستاشم ببندي بازم انجام ميدم چه زير آبي چه روآبي🤣🤣🤣

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من