2777
2789
عنوان

خانمای باردار تروووخدا بیاین

283 بازدید | 48 پست

سلام

من ۶هفتو۵روزمه واینکه من باشوهرم ۱۳روز نزدیکی نداشتیم چون خونه مادرم بودم وقتی که رفتم خونه خودم یبار شب یبارم بعد از اینکه از سرکار اومد خونه.(خیلییی معذرت میخوام دارم اینجا میگم واقعاشرمندم)

بعد که من رفتم دستشویی احساس کردم یه دوتا قطره خیلی کمرنگ که تشخیصش سخت بود دیدم وقتی اومدم بیرون هرچی دستمال گذاشتم چیزی رو دستمال ندیدم.

دارم سکته میکنم😭😭😭😭

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
نگران نباش اگه لک دیدی به دکترت بگو شیاف بده ولی دکتربرو

یعنی اتفاقی افتاده؟

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس اگه شماره دکترتو داری بزنگ بپرس که اینطور شده

هنوز پرونده درست نکردم تاز۱۳مهر باید برم دکتر خیلی میترسم

نگران نباش عزیزم باید دخول رو کم میکردید حتما حتما برو دکتر معاینه کنه دارو بده

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
عووو چه دلی داری . ما ۹ ماه رو قشنگگگ تعطیل کردیم 

چطور تحمل کردید

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
هنوز پرونده درست نکردم تاز۱۳مهر باید برم دکتر خیلی میترسم

من خودم الان 4هفتمه نزدیکی داشتم اصلنم نمیترسم چون عادیه تو بارداری های معمولی اصلا مانعی نداره

همه کسم دخترم❤