2777
2789
عنوان

کیامثل من خونشون کثیفه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 38 پست

جمعه خونه تکونیم تموم شد فرشارو شستم پرده ها رو شستم آشپزخونه کلا خلاصه همه کارا رو کردم امردزم پشم تشک و شستم موندم توش نمیدونم چیکارکنم😑

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
والا بگیر لم بده و تنبلانه زندگی کن تازه من میخوام از فردا لم بدم و تنبلانه تر زندگی کنم😁 راحت با ...

بابایه چهارماهم بمونه کپک میزنم،موخوام تمیزباشه خونه

چی میشه شب بخوام صبح تمیزتحویل بگیرم⁦☹️⁩⁦☹️⁩

ازفرداشروع میکنم کس نخواردپشت من جزناخن انگشت من

دورشوای شیطان رجیم⁦☠️⁩⁦☠️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه خونه تکونیم تموم شد فرشارو شستم پرده ها رو شستم آشپزخونه کلا خلاصه همه کارا رو کردم امردزم پشم ...

پشم تشکوشستی؟خب بزارخشک شه یکم بادست بازش کن بریزتوتشک سرشوببندبایه چوبم بزن روتشک صاف وصوف شه

تاحالاانجام ندادم مامانم اینجوری میکنه

بابایه چهارماهم بمونه کپک میزنم،موخوام تمیزباشه خونه چی میشه شب بخوام صبح تمیزتحویل بگیرم⁦☹️⁩⁦☹️⁩ ...

نه بابا خاطر جمع یکی بلاخره پیدا میشه کاراتو می‌کنه

😁😁

😂😂این چه شعریه جلل الجالب

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
😂😂😂خواستم انرژی تنبلانه ای که ازخودت به من منتقل میکنی دورکنم

😁تنبل باش و پادشاهی کن😁

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
پشم تشکوشستی؟خب بزارخشک شه یکم بادست بازش کن بریزتوتشک سرشوببندبایه چوبم بزن روتشک صاف وصوف شه تاحا ...

اره منم به مامانم گفتم بیاد

منم انجام ندادم همیشه مامانم میاددلم نمیومد بهش بگم خودش زنگ زد گفت میام

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره منم به مامانم گفتم بیاد منم انجام ندادم همیشه مامانم میاددلم نمیومد بهش بگم خودش زنگ زد گفت میا ...

من سه ساله عروسی کردم، انجام ندادم تاحالابخوام ازاین کاراکنم واقعاازپسش برنمیام دست مامانمومیبوسه

خدامادرامونوحفظ کنه🤲🤲

من سه ساله عروسی کردم، انجام ندادم تاحالابخوام ازاین کاراکنم واقعاازپسش برنمیام دست مامانمومیبوسه خ ...

انشالله