2777
2789

سلام مامانا پسرمو به روش جراحی ختنه کردیم الان تقریبا 23 روزه ولی هنوز دوتا از بخيه هاش نیافتاده.الان نمی دونم چه کار کنم?ببرم دکتر خودش برشون ميداره?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر دوتا پسرم روش جراحی بودن ولی بخیه ها رو نکشیدیم خودشون افتادن

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن

والا اولی رو یادم نیست چون 8سال پیش بود ولی پسر دومم زیر 1ماه طول کشید که بخیه هاش افتادن یکی از بخیه هاش دیرتر از بقیه افتاد

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن

نگرانی نداره خودش میوفته اگه عفونت نداره و تمیزه هیچ مشکلی نداره

والا اولی رو یادم نیست چون 8سال پیش بود ولی پسر دومم زیر 1ماه طول کشید که بخیه هاش افتادن یکی از بخی ...

ممنون دوستم.والله میترسم یعنی نهایتش تا یک ماه باید بيافته دیگه?دکترش خیلی بداخلاقه خوشم نمیاد دیگه ببرمش پیشش.گفتم اگه نیافتاد ببرم پیش یه دکتر دیگه.شما تا کی ميشستين و چرب میکردین?من هنوز روزی دوبار ميشورم و چربش ميکنم

خواهش میکنم عزیزم،اره تا یک ماه خودش میوفته من که کلا دوتا از یه پماد دکتر به پسرم داد و گفت تا ته استفادشون کن که منم همون کار رو کردم،تا یک ماه معمولا چرب میکنن ولی بازم بستگی به نظر دکتر داره

ممنون دوستم.میگم نکنه هی بمونه و عفونت کنه 

نه اصلا خودت رو نگران نباش اگه جای بچه تمیز باشه و مرتب شسته بشه و چرب بشه عفونت نمیکنه،ایشالا که زود خوب میشه