2777
2789
عنوان

درد پریودی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 49 پست
منم مینجوری ام الان تو۳۸هفتمه

اجی جان تو الان بچت رسیده ۳۸ هفته ای قربونت شم من نینیم کوچیکه هنوز

انشالله به سلامتی بیاد تو بغلت گلم

شاید موقع زایمانته

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نینیم تو پهلو چپم ضربه زد

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
خداکنه همینطور باشه  زهرم داره میترکه خونه بابامم شوهرمم نیستش روم نمیشه بشون بگم تا عصر ا ...

بچه ک تکون میخوره ؟؟اگ تکون نخوره بده منم پریروز زیر دلم درد داشت مث پریودم خیلی استرس گرفتم ولی فرداش برای اولین بار تکوناشو حس کردم ..تو بارداری آدم استرس سلامت بچه رو داره درکت میکنم

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
نمیدونم والا بدبختی شوهرم نیستش روم نیس ب بابام اینا بگم بخدا خیلی ترسیدمه

ببین منم بارداریهام پرخطره حتما برو تورا خدا دکتر پشت گوش ننداز . بابا مامان که خجالت ندارن من تازه تو بارداری به برادرم زنگ میزدم بیاد ببردم مطب یا از مطب بیارم خونه تازه متاهلم بود بنده خدا فوری مثل فرفره میرسید قربونش برم. 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

من چی بگم که با پدرشوهرم میرم آزمایش    

چ پدرشوهر خوبی 

چقد خوب که باهاشون راحتی

ببین منم بارداریهام پرخطره حتما برو تورا خدا دکتر پشت گوش ننداز . بابا مامان که خجالت ندارن من تازه ...

بخدا کاش منم برادر داشتم بهش میگفتم

از ی طرف روم نیست ب بابام اینا بگم از یه طرف نمیخوام نگرانشون کنم اگه ب مامانم بگم همین جا پس میفته 

منم مینجوری ام الان تو۳۸هفتمه

من ۳۸هفته و دو روزم بود زاییدم🤭اگ دیرتر زایمان میکردم بچه ب چارکیلو هم میرسید ۳۷۰۰بود 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
بخدا کاش منم برادر داشتم بهش میگفتم از ی طرف روم نیست ب بابام اینا بگم از یه طرف نمیخوام نگرانشون ک ...

نه مثلا بهشون زنگ بزن بگو مامان میخوام برم چکاپ اقام نیست تنهام میشه بیاید ببرید منو. 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم اصلا نگران نباش  ولی به دکترت مراجعه کنی بدنیست  چون شنیدم سرگیجه تو بارداری خطرنا ...

من از اول بارداریم تا الان سرگیجه داشتم الان چند هفتس بهتر شدم یعنی تقریبا از وقتی وارد ۳ ماهه دوم شدم

دکترم ی شهر دیگس دیروز رفتم پیشش برام دارو و اینا نوشت اومدم

شاید سرگیجم هم بخاطر دیروز باشه چون خیلی خسته و گرما زده شدم

نه مثلا بهشون زنگ بزن بگو مامان میخوام برم چکاپ اقام نیست تنهام میشه بیاید ببرید منو. 

من خونشونم عزیزم استراحت مطلقم

بابام دیروز بردم شهر دیگه پیش دکترم برا چکاپ

بخدا کاش منم برادر داشتم بهش میگفتم از ی طرف روم نیست ب بابام اینا بگم از یه طرف نمیخوام نگرانشون ک ...

من پنج تاشو دارم خدا را شکر 😂😂😂 ولی با اون بزرگیا راحت نیستم ولی دوتا دارم از خودم کوچیک ترن بگم بیان قله قاف میان. میخوای داداش برات پست کنم.😅😅😅

من ۳۸هفته و دو روزم بود زاییدم🤭اگ دیرتر زایمان میکردم بچه ب چارکیلو هم میرسید ۳۷۰۰بود 

عزیزم خدا برات حفظش کنه من بچم هنوز یک کیلوشم نشده تو سونو نوشته بود ده روز پیش