2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من براش فرقی نداره چ خانواده خودش چ من...فقط تنهایی و ارامش 2 نفرمون خیلی براش مهمه...ولی من خیلی دوس دارم مهمونی بدم مهمونی برم و با ادمای جدید اشنا بشم

شوهر من فوق العاده گداست ،  به من میگه بیا بریم خونه داداشام و خانوادت و خانواده من بخوریم بیاییم ، میگه اونا انتظار ندارن ما دعوت کنیم ، به خاطر همین با همه قطع رابطه کردم چون واقعا روم نمیشه با منت فقط برم بخورم و دعوت نکنم😔😔😔

شوهر من عاشق مهمونیه همیشه مهمون داریم    هزارتومن نمیتونیم پس انداز کنیم بخاطر مهمون و من ناراحتم حالا ما شده چندبار طرفو دعوت کنیم اما اون مارو اصلا دعوت نکنه😖

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
شوهر من براش فرقی نداره چ خانواده خودش چ من...فقط تنهایی و ارامش 2 نفرمون خیلی براش مهمه...ولی من خی ...

الان شما داري زندگي اي كه من دوست دارم رو ميكني البته من زياد مهمون ندارم اما شوهرم گاهي غر ميزنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من اصن مهمون نواز نیستم خوشم نمیاد تنهایی خودمونو ترجیح میدم 

ولی مامانم اینا دوس دارم بیان چون شهر غریبم هستیم

ولی شوهرم مهمون نوازه البته همونم میگه مهمون ۴۸ ساعت

شوهر من فوق العاده گداست ،  به من میگه بیا بریم خونه داداشام و خانوادت و خانواده من بخوریم بیای ...

اخی عزیزم‌خیلی سخته...شوهر من ن از سر گدا بودنش از سر خلوت و ارامش خودش تمایلی ب مهمون نداره گدا و خسیی نیس خداییش