2777
2789

تورو خدا یه راه حل بگید خیلی لاغر شدم آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم اصلا قیافه م خیلی عوض شده خوشگل بودم  ولی الان داغوووووووووون😔😔😔😔😔😔😔😔

آنجا که کسی نیست ... خدا هست😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون😁

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
ناراحتیم بیشتر به خاطر لاغری صورتمه خیلی استخونی شده

نهایتش اینه چربی تزریق بکنی،در ضمن صورت استخونی باکلاس تره اینو منی میگم که صورتم گرد و تپله

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
نهایتش اینه چربی تزریق بکنی،در ضمن صورت استخونی باکلاس تره اینو منی میگم که صورتم گرد و تپله

ممنون که بهم روحیه میدی ولی من چون حجابم رو رعایت میکنم موهام بیرون نیست وقتی صورتم پرتره خوشگلترم 

آنجا که کسی نیست ... خدا هست😍😍😍