2777
2789
عنوان

زندگی با جن ها

7368 بازدید | 167 پست

سلام عزیزا😚

امروز هوس فیلم و رمان ترسناک کردم تایپک های بقیه دوستان رو در مورد این چیزا خوندم گفتم منم بزارم😂

خب ما تو منطقه ای از ایران زندگی میکنیم که به چن و موجودات ماورایی اعتقاد داریم کلا عادیه منم دیدم جن همیشم حضورشونو میبینیم یا صدا هارو میشنویم به موکل ها و تعویذ و سحر و دم و چشم زخم و همه اینا اعتقاد کامل داریم

طبق اعتقادات ما و البته عقیده من اینه که کاملا واقعیه چون با چشمم دارم اتفاقتی ک می افته رو میبینم خودمم تجربه کردم :

جن ها دو دسته ان کافر و مسلمان مسلمان ها برا نسان قصد بدی ندارند و حتی ممکنه تو خونتون باشند و ممکنه مثلا صبح برای نماز بیدارتون کنند یا هنگام گناه اذیتتون کنند (مثلا دوش حموم ما یه مدت موقع نماز صبح خود به خود با فشار باز میشد یا مامانم صدا میزد بیدار میکرد برا نماز بعد میدیدم خودش خابه)

و کافرا اذیت میکنند بازم دو دسته اند بعضیا رهگذر  بهشون ممکنه از کشور های دیگه باشند مثلا هندوستان یا پاکستان عمان (تو سیستان بلوچشتدن زندگی میکنم) رهگذرا چون غریبه اند ممکنه یه روز رو درخت خونتون بخوابن روز بعدش برن تو این مدت شما از حیاط صدای ناجور  بشنوی یا سایه بیینی رهگذرا میتونن ساکن شن از کسی خوششون بیاد پیشش موندکار میشن برای همین بعصی دخترا اصطلاجا بهش نیمون میگیم نیمون میشن ممونه جن نذاره ازدواج کنه یا کلا دختره هی غش و تشنج کنه نمی تونه تو عروسیا و چل روز اول زایمان کسی به دیدنش بره چون جنه مث اینکه خوشش نمیاد نمیدونم دقیقا چرا بعضیا بهترن میذارن طرف ازدواج کنه دلی ممکنه شب اول اذیتش کنه و این چیزا ولی بعد ازدواج ولش میکنه

جن ها خودشونو شبیه ادمای اطرافتون ممکنه بکنن (مثلا دیدم داداش دو سالم تو حیاط بیرون بازی میکرد به مامانم گفتم اون بچه چطوری رفته حیاط دیدم داداشم پیش مامانمه)

و جن هام تا کسی اذیتشون نکنه کار یبه کسی ندارن باید هر جا ک ممکنه جن باشه بسم الله بگی و زیر درخت غروبا و شبا نری چون ممکنه بچه هاشونو لگد کنی و خیلی فاجعه میشه برا زندگیت یا اب داغ میریزی زمین بسم الله بگی چون جنا خیلی جسمشون ضعیفه و زود اسیب میبینه و با کوچکترین چیزی کینه ب دل میگیرن

جن ها چ کافر چه مسلمون کمک هم میکنن همه اینا رو با دیدن تجربه ها که خودم دیدم و شنیدم میگم چون قدیما ارتباط جن و انسان بیشتر بود زمان پدربزرگم و قبلیا خیلی بیشتراا و خیلی عادی من خودم تعجب میکنم😐

زیاد بود نخوندم

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو میدونستم😉

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا

عجب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همیشه حرف من بعد از ورود به این تاپیکا 

غلط کردم آخرین بارمه 😭😭😭😭

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

اصلا نمیخام راجب این موضوع فک کنم😐😐

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
اعتقاد دارین شما؟؟؟

بله

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا