سلام عزیزا😚
امروز هوس فیلم و رمان ترسناک کردم تایپک های بقیه دوستان رو در مورد این چیزا خوندم گفتم منم بزارم😂
خب ما تو منطقه ای از ایران زندگی میکنیم که به چن و موجودات ماورایی اعتقاد داریم کلا عادیه منم دیدم جن همیشم حضورشونو میبینیم یا صدا هارو میشنویم به موکل ها و تعویذ و سحر و دم و چشم زخم و همه اینا اعتقاد کامل داریم
طبق اعتقادات ما و البته عقیده من اینه که کاملا واقعیه چون با چشمم دارم اتفاقتی ک می افته رو میبینم خودمم تجربه کردم :
جن ها دو دسته ان کافر و مسلمان مسلمان ها برا نسان قصد بدی ندارند و حتی ممکنه تو خونتون باشند و ممکنه مثلا صبح برای نماز بیدارتون کنند یا هنگام گناه اذیتتون کنند (مثلا دوش حموم ما یه مدت موقع نماز صبح خود به خود با فشار باز میشد یا مامانم صدا میزد بیدار میکرد برا نماز بعد میدیدم خودش خابه)
و کافرا اذیت میکنند بازم دو دسته اند بعضیا رهگذر بهشون ممکنه از کشور های دیگه باشند مثلا هندوستان یا پاکستان عمان (تو سیستان بلوچشتدن زندگی میکنم) رهگذرا چون غریبه اند ممکنه یه روز رو درخت خونتون بخوابن روز بعدش برن تو این مدت شما از حیاط صدای ناجور بشنوی یا سایه بیینی رهگذرا میتونن ساکن شن از کسی خوششون بیاد پیشش موندکار میشن برای همین بعصی دخترا اصطلاجا بهش نیمون میگیم نیمون میشن ممونه جن نذاره ازدواج کنه یا کلا دختره هی غش و تشنج کنه نمی تونه تو عروسیا و چل روز اول زایمان کسی به دیدنش بره چون جنه مث اینکه خوشش نمیاد نمیدونم دقیقا چرا بعضیا بهترن میذارن طرف ازدواج کنه دلی ممکنه شب اول اذیتش کنه و این چیزا ولی بعد ازدواج ولش میکنه
جن ها خودشونو شبیه ادمای اطرافتون ممکنه بکنن (مثلا دیدم داداش دو سالم تو حیاط بیرون بازی میکرد به مامانم گفتم اون بچه چطوری رفته حیاط دیدم داداشم پیش مامانمه)
و جن هام تا کسی اذیتشون نکنه کار یبه کسی ندارن باید هر جا ک ممکنه جن باشه بسم الله بگی و زیر درخت غروبا و شبا نری چون ممکنه بچه هاشونو لگد کنی و خیلی فاجعه میشه برا زندگیت یا اب داغ میریزی زمین بسم الله بگی چون جنا خیلی جسمشون ضعیفه و زود اسیب میبینه و با کوچکترین چیزی کینه ب دل میگیرن
جن ها چ کافر چه مسلمون کمک هم میکنن همه اینا رو با دیدن تجربه ها که خودم دیدم و شنیدم میگم چون قدیما ارتباط جن و انسان بیشتر بود زمان پدربزرگم و قبلیا خیلی بیشتراا و خیلی عادی من خودم تعجب میکنم😐