2777
2789
عنوان

بعدچندسال زندگی......

168 بازدید | 15 پست

سلام من 21سالمه دوتابچه دارم یکی 4ساله یکی 9ماهه هردوام پسرن. 15سالم بود عروسی کردیم. ازدواجمون بخاطرعشق وعاشقیمون بود. الان تو رفاهم زندگیمون خوبه ولی شوهرم میگه بعد دوتابچه دیگه محبت وناز ونوازش خبری نیس به فکربچه هاباش. درسته؟ یا من توقعم زیاده؟ من فقط میخام باهم رفیق باشیم دارم افسردگی میگیرم

چه ربطی داره 

آدم تا زنده است احتیاج به ناز ونوازش داره 😍

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یعنی چی ؟یه کم مشکوکه باهاش دوست بشو بگو عزیرم رفیق باشیم یعنی چی ؟منطورت چیه به خوبی باهاش حرف ب ...

نه اصلا به هیچ عنوان اینطوری نیس. ازاولم همینطوری بود. محبتش فقط زمانی بود که هنوز بم نرسیده بود

من ۱۵ سالم بود دوست داشتم برم رو ابرا بشینم پاهامو آویزون کنم سمت زمین شما چطور تو ۱۵ سالگی عاشق شدی ...

تازه 13سالگی عاشق شدم 14نامزد شدم 15عروسی کردم 16بارداربودم😵😵😵😵

واقعانمیدونم چیکارکنم دیگه. میگه زده زیردلت خوشی. فقط پولو میبینه

ی مدت زیاد کاری باهاش نداشته باش

کاراتو انجام بده وقتی هم اومد با گوشیت یا بچه هات سرگرم شو انگار وجود نداره تا بفهمه آدمی همدم میخواد

ی مدت زیاد کاری باهاش نداشته باش کاراتو انجام بده وقتی هم اومد با گوشیت یا بچه هات سرگرم شو انگار و ...

اصلا قیدنیس. حتی متوجه نیس من ناراحتم یا یه وقت مریض باشم. مثلا اگه ناراحت بگیرم خودما یاقهرکنم طرفم نمیاد حتی یکسال قهرباشیم ومقصرم خودش باشه. خودمم ناراحت بگیرم میگه چته کی مرده همچین کردی

اصلا قیدنیس. حتی متوجه نیس من ناراحتم یا یه وقت مریض باشم. مثلا اگه ناراحت بگیرم خودما یاقهرکنم طرفم ...

پس خیلی رک بهش بگو مشکلتو اگه فهمید که خوبه اگرم نفهمید بیخیالش زندگی خودتو کن پولاشو خرج کن واسه خودت

پس خیلی رک بهش بگو مشکلتو اگه فهمید که خوبه اگرم نفهمید بیخیالش زندگی خودتو کن پولاشو خرج کن واسه خو ...

خیلی واضح چندین بارم بش گفتم. اون شب خودم رفتم بغلش کردم ازپشت گفتم چراتومنا بغل نمیکنی بچسب بهم. دیدم حرف نزد دوباره تکرارکردم یهوفریادزد گفت چندبار تکرارمیکنی تو که توبغلمی چه زر مفت میزنی هی

خیلی واضح چندین بارم بش گفتم. اون شب خودم رفتم بغلش کردم ازپشت گفتم چراتومنا بغل نمیکنی بچسب بهم. دی ...

چی بگم والا 

یکم مشکوک میزنه آخه همه مردا محبت از سمت زن رو دوست دارن  خدا کمکت کنه گلم