2777
2789

از اطراف تحت فشار حرفم که بچه دوم بیار انگار تمام کمبود زندگی منو بچه دوم آوردن کارشناسی کردن چه جوری جوابشونو بدم که بی احترامی نشه؟ شمابودین چه جوری جواب میدادین که دخالت نکنن.... بخدا من از تک فرزندی راضیم

من به ی جمله براشون بسنده میکردم صلاح کار خویش خسروان دانند 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شما ميخواهي خرجشو بدي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بگو تصمیم من وهمسرم به تک فرزندیه اینطوری صلاح دیدیم😊

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

چطور به شما بربخوره.......به اونا برنخوره.......با احترام جواب بده دیگه برات مهم نباشه برمیخوره یا نه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

اصلا نیاز نیس جواب بدی من هر کی میگه یا میگم چشم یا میگم هر چی خدا بخوادتمام 

هیچ قصد و نیتی هم واسه دومی ندارم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چطور به شما بربخوره.......به اونا برنخوره.......با احترام جواب بده دیگه برات مهم نباشه برمیخوره یا ن ...

خوب اگه جوابشونو بدی بدترمیکنن میفهمن لجت درمیاد بااین فضولی بدتر چهارنفردیگروهم اجیرمیکنن این بپرسن حساس ترمیشن

تشکر کن بگو میدونم به فکر من هستین. قبلا هم گفتین. دیگه تصمیم با خودمون هست. ممنون که به نظر ما به عنوان پدر و مادر احترام میذارین 

البته برای خیلی مهم ها . به بقیه اصلا توضیح هم نیازی نیست

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

فقط بگو هر چی خدا بخواد 

من دوسال عروسی کردم مادرشوهرم میگه فقط میگم ایشالله هر چی خدا بخواد 

خانوما شماها سر بچه اول مادرشوهرتون میگفت چی میگفتید اخه من تا دوسال دیگه قصد بچه ندارم 

نمیشه که دوسال بگم ایشالله

منم تازه 1سال و نیم رفتم خونه خودم قبلشم دو سال نامزد بودیم...هی تا منو میدین میگفتن خبری نیست؟

یا به مامانم میگفتن نوه دار نشدی؟؟

مامانم یه بار تو جمع بهشون گفت دخترم و دامادم از بچه متنفرن و گفته هر کی سوال کرد بگو اصلا مشکل داره بچه دار نمیشه تا دیگه نپرسن!!!!!!!!

دیگه بعدش کسی نگفت   

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
خوب اگه جوابشونو بدی بدترمیکنن میفهمن لجت درمیاد بااین فضولی بدتر چهارنفردیگروهم اجیرمیکنن این بپرسن ...

خوب اگه اینطوریه جواب نده.......اصلا وقتی گفتن بگو باشه......ولی کار خودتو بکن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد