2777
2789

اینکه باید چند ماه شایدم یکی دو سال به خودت زمان بدی

سعی نکن زود فراموشش کنی،با خودت کمی مهربونتر باش

راه بعدی اینکه ویژگی های مرد ایده آلی که دلت میخواد تو زندگیت بیاد رو مو به مو بنویس و خودت رو لایق بدون و مطمئن باش همچین آدمی که لیاقتتو داره و قدرتو میدونه حتما یه روزی میاد تو زندگیت

ویژگی های ظاهری،اخلاقی،خانوادگی،شغلی و تحصیلی و... 

حتی تا جزیی ترین چیزهایی که مدنظرته هم بنویس

مثلا موهاش مشکی باشه،  پر پشت باشه، مثلا مدرک تحصیلیش فلان باشه،  هرچی ک دلت دوست داره

موقع نوشتن اینا هم به اون پسره که عاشقشی فکر نکن،و بر اساس اون معیاراتو تعیین نکن، کاملا آزاد و رها باش

این کار خیلی بهت کمک میکنه،ارزش خودتو میفهمی،تکلیفت با خودت روشن میشه که چجور آدمی رو میخوای بیاد تو زندگیت،میفهمی لیاقتت تو خیلی بیشتر از چیزیه که فکرشو میکردی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نمیشه فراموش کرد مگر این که باکسی ازدواج کنی از همه لحاظ خوب باشه در درجه اول اخلاقش وگرنه هه تاعمر ...

بخاطر همین به این فکر میکنم که هیچوقت ازدواج نکنم ، میترسم نتونم اونو فراموش کنم و زندگیم بدتر از الان که تنها هستم بشه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان به اونایی که با چند نفر دوست بودن حق میدم. من سیزده سال وفادار بودم به عشقی که یکطرفه بود . کاش ...

این جور رفتار کردنو فقط فروردینی ها میتونن .فقط دو روز  گریه .بعد همه چی بر میگرده ب روال عادیش 😂😂اصلا نبوده ونمیشناسمش .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
دارم سعی میکنم یه چیزایی از زندگیم رو تغییر بدم . اما واقعا سخته ۱۳ تا تولد ۱۳ تا عید ۱۳ تا..... سخت ...

هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه، رابطه ما جدی بود تقریبا همه میدونستن واسم خیلی سخت بود اول از ی مشاور کمک گرفتم، خودمو محدود کردم مثلا فقط وقتی حموم بودم حق داشتم بهش فک کنم وقتی از حموم اومدم بیرون دیگه نبابد بهش فک میکردم تا حموم بعدی، اوایل خیلی سخت ولی کم کم عادت کردم بعدم ازدواج کردم خداروشکر از زندگیم راضیم الانم گاهی وقتا به مامانم زنگ میزنه حالمو میپرسه میگه همیشه منتظرش هستم. ولی من عاشق شوهر و بچم و زندگیم شدم.

امیدوارم توهم بتونی.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
اینکه باید چند ماه شایدم یکی دو سال به خودت زمان بدی سعی نکن زود فراموشش کنی،با خودت کمی مهربونتر ب ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ، من با نوشتن خیلی آروم میشم . اینبار هم این نکعش رو امتحان میکنم ، امیدوارم خدا خودش به امثال من کمک کنه

هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه، رابطه ما جدی بود تقریبا همه میدونستن واسم خیلی سخت بود اول از ی م ...

چقدر خوب و منطقی تونستین باهاش کنار بیاین . چقدر خوب که بعد از اون تونستین عاشق بشین ، امیدوارم هرروز عشقتون به همسر و بچتون بیشتر از قبل باشه...

تاپیک قبلت رو خوندم.این 13 سال  خودتو بازی دادی بسه به خودت بیا.یاد بگیر خودتو دوست داشته ...

نه حرفات درست بود . خودم افسوس میخورم که چرا زودتر نتونستم به احساساتم غلبه کنم. ابدا با تمام عشقی که بهش دارم نمیخوام توی این موقعیت ارتباطم رو باهاش ادامه بدم. میخوام تلاش رو بکنم که خودم بذارمش کنار. هیچوقت باعث خیانت نمیشم ، همونطور که خودم تحملش نمیکنم و نمی بخشمش.

یه روز به یه جایی از زندگیت میرسی که دور از جون به خودت میگی عجب احمقی بودم براش گریه میکردم خودمو ه ...

دقیقا اینو من سالها پیش به دوستم میگفتم و اون میگه این حرفتو اونموقع جدی نمیگرفتم اما الان میفهمم چی میگفتی . امیدوارم خودمم به این مرحله برسم که بگم چه احمق بودم واسش اشک میریختم

[QUOTE=156409123]ممنونم از راهنماییت عزیزم ، من با نوشتن خیلی آروم میشم . اینبار هم این نکعش رو امتحان میکنم ، امیدوا ...[/Qjazeb

@amoozesh_jazebe 

این کانال رو دنبال کن یه مسیج رو بالاش پین کرده،اونو بزن بالاش نوشته گام اون، باهاش پیش برو مراحلو خیلی خوبه

11 تا گامه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بنظرمن هیچ پسری ارزش اشک ریختن نداره گلم تجربه کردم‌که بهت میگم تواشک میریزی واون جای دیگه خوش وخرم وسرگرم منم مثل توعاشقم دلم واسه دیدنش لک زده میرم بیرون انگارفقط دنبال اون میگردم ولی اون چی نمیدونم حتی منویادش هست یانه

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بنظرمن هیچ پسری ارزش اشک ریختن نداره گلم تجربه کردم‌که بهت میگم تواشک میریزی واون جای دیگه خوش وخرم ...

درسته ، بعد از ۱۳ سال دوستی الان داره از همسر ایندش و تفاهمش میگه ! کاش بی رحمیاش بیشتر به چشمم بیاد تا گذشته های شیرین 

به خودت وایندت فکرکن واسه کسی بمیرکه واست میمیره نه اینکه بخادبه زورجوابتوبده واست نازکن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن