2777
2789

هیچوقت نمیتونی کسی دیگه رو دوست داشته باشی یا عاشق کسی دیگه بشی

هیچ وقتم نمیتونی اونو فراموشش کنی

یعنی اگه از خودش بَدی ندیده باشی محاله بتونی از ذهنت محوش کنی

باید باهاش ساخت یا مُرد یا مجرد و تنها موند همیشه 

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموشی غیر ممکنه. غمش تا آخر عمر تو قلبته. روزای سختی جلوته... واست صبر آرزو میکنم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
فراموش نمیشه من ازدواج کردم بچه دارم ولی گاهی وقتا یادش میوفتم ،خودتو سرگرم کن با چیزای مختلف کلاس، ...

دارم سعی میکنم یه چیزایی از زندگیم رو تغییر بدم . اما واقعا سخته ۱۳ تا تولد ۱۳ تا عید ۱۳ تا..... سخته

توعاشق نبودی. من ۷ساله نتونستم فراموشش کنم هرروز براش اشک میریزم شاید باورتون نشه ولی دیوانه وار عا ...

اتفاقا من خیلی عاشق بودم هر روز میرفتم دم ادارش که یه لحظه ببینمش ولی اون منو نبینه  ای خواهر چی بگم ولش کن عاشق بودم ولی بی توجهی دیدم شدید 

روزگار عوض میشه الان دیگه برام مهم نیست 

دارم سعی میکنم یه چیزایی از زندگیم رو تغییر بدم . اما واقعا سخته ۱۳ تا تولد ۱۳ تا عید ۱۳ تا..... سخت ...

سخت نیست غیر ممکنه. حتی غمش کم رنگ هم نمیشه. 

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

تاپیک قبلت رو خوندم.این 13 سال  خودتو بازی دادی بسه به خودت بیا.یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی.

واقعا اگه مرد بود هر طور شده بهت میرسید 13 سال تو رو معطل نمیکرد. خودتو بازی نده که گفته برو دنبال زندگیت.اگه مرد بود ی رفتاری میرد که ازش متنفر بشی. نه اینکه باشی تا اموراتش بگذره.

الانم اگه فکرت اینه که کنارش باشی اونم بره ازدواج کنه حتما خودتو به دکتر نشون بده.لطفا چشماتو روی حماقت خودت باز کن.جوونیت رو به باد دادی

ببخشید لحنم بد بود بعضی وقتا فقط کشیده جواب میده