2777
2789
درسته ، بعد از ۱۳ سال دوستی الان داره از همسر ایندش و تفاهمش میگه ! کاش بی رحمیاش بیشتر به چشمم بیاد ...

میدونم جانم بخداباهمه وجودمیفهممت منم کسیودوست دارم که پیشم ازمشخصات همسرایندش میگه واسم نازمیکن حتی بهم ی اس نمیده تااس ندم منم دارم سعی میکنم کم کم بیخیالش بشم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
نه حرفات درست بود . خودم افسوس میخورم که چرا زودتر نتونستم به احساساتم غلبه کنم. ابدا با تمام عشقی ک ...

باهاش تموم کن و تموم راه های ارتباطی رو قطع کن طوری که نتونه پیدا کنه.احتمال اینکه تو زندگی جدیدش به مشکل بربخوره زیاده و صد در صد شمارو درگیر میکنه و شما نباید اون موقع کنارش باشی وگرنه آینده ات رو تباه میکنی بدون اینکه خودت بخوایی و بفهمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم جانم بخداباهمه وجودمیفهممت منم کسیودوست دارم که پیشم ازمشخصات همسرایندش میگه واسم نازمیکن حتی ...

بهم میگه مافقط ی دوست ساده ایم ازم انتظارهیچ محبتی نداشته باش حالاانگارکی هست تجربه سختی بودامافهمیدم پسراهیچ ارزشی ندارن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
به خودت وایندت فکرکن واسه کسی بمیرکه واست میمیره نه اینکه بخادبه زورجوابتوبده واست نازکن

میگه حاضره ارتباطش رو حفظ کنه تا من از دوری اذیت نشم!  ولی من ادمی نیستم که باعث بشم به همسر آیندش از الان خیانت بشه . اگه میتونستم حتما انتقام قلبم رو میگرفتم بعد میرفتم. هرچند که میشه گفت بهم نامردی نکرد هیچوقت با هم قرار ازدواج نداشتیم، از اول یه عشق بی سرانجام بود و این آینده قابل پیش بینی بود . من در حق خودم ظلم کردم که ادامه دادم.اونم در حق احساسم بی انصافی کرد تلاش نکرد که موانع رو برادره تا با هم باشیم. این یعنی قلبا منو نمیخواست هرچند که دوستم داشت.

میدونم جانم بخداباهمه وجودمیفهممت منم کسیودوست دارم که پیشم ازمشخصات همسرایندش میگه واسم نازمیکن حتی ...

کاش یه کم قلبامون مثل جنس مردها سنگ بود . بهترین کار بی توجهی هستش ، هم از وابستگیه خودت کم میکنه هم باعث میشه اون بیشتر سمتت بیاد . من اشتباه کردم همیشه اونو اولویتم قرار دادم، حتی علنی گفتم دوستی با تو رو به ازدواج ترجیح میدم! خودم کردم که لعنت بر خودم باد...

کاش یه کم قلبامون مثل جنس مردها سنگ بود . بهترین کار بی توجهی هستش ، هم از وابستگیه خودت کم میکنه هم ...

اره جانم اینودرست میگی پسراوقتی زیادبری طرفشون هواورشون میداره منم دارم سعی میکنم نسبت بهش بی تفاوت باشم توهم اشتباه کردی این حرفوبهش زدی ایندتوخراب کن نکن جان دل هیچکس مهم ترازخودت نیست

اره جانم اینودرست میگی پسراوقتی زیادبری طرفشون هواورشون میداره منم دارم سعی میکنم نسبت بهش بی تفاوت ...

درست میگین ، آدم وقتی عاشقه به عقلش توجه نمیکنه.من عقلم خیلی وقت بود میگفت ترکش کن اما قلبم مقاومت کرد.خواهش میکنم شما همینطور واسه ترک کردنش مصمم باش تا مثل من این روز رو نبینی . تو ترک کنی بهتره تا ترک بشی عزیزم.امیدوارم توی مبارزه با قلبمون موفق باشیم

درست میگین ، آدم وقتی عاشقه به عقلش توجه نمیکنه.من عقلم خیلی وقت بود میگفت ترکش کن اما قلبم مقاومت ک ...

دارم سعیمومیکنم هرچندهنوزباهمه ی وجوددوسش دارم ولی دیگه نمیخام به خودم ظلم کنم واینکه فهمیدم هیچ پسری ارزش اینونداره که ایندموخراب کنم.ممنون جانم ان شاالله

دارم سعیمومیکنم هرچندهنوزباهمه ی وجوددوسش دارم ولی دیگه نمیخام به خودم ظلم کنم واینکه فهمیدم هیچ پسر ...

به حال الانه من بعنوان یه تجربه نگاه کن . حتما مصمم تر میشی واسه تصمیمت . ان شاالله...