2777
2789

کیا تونستن عشقشون رو بعد از سالهای زیاد فراموش کنن؟ چیکار کردین که تونستین دیگه واسش اشک نریزین؟ چطور میشه اونو فراموش کنیم و کسی دیگه رو دوست داشته باشیم و ازدواج کنیم؟ میدونم بهترین راه اینه که بهش فکر نکنم و حرفشم نزنم اما سخته .

تاپیک قبلیم هم در مورد جزئیات همین مورد بود . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو با یکی دیگه 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من  ازش فقط تجربه میمونه عزیزم من الان اسمشم یادم نمیاد زندگی کلا تجربه هست و ممکنه این اتفاقا ...

توعاشق نبودی.

من ۷ساله نتونستم فراموشش کنم هرروز براش اشک میریزم شاید باورتون نشه ولی دیوانه وار عاشقشم

نمیشه فراموش کرد مگر این که باکسی ازدواج کنی از همه لحاظ خوب باشه در درجه اول اخلاقش وگرنه هه تاعمر داری عذاب میکشی میگی کاش ازدواج نمیکردم کاش به عشقم می‌رسیدم کاش.  ...... پس باید اخلاق طرفت اینقدخوب باشه اونو یادت نیاد که بوده وگرنه همیشه عذاب میک

شی. تجربه خودمو بهت گفتم