2777
2789

دوستان من اولش ماژینال بود بعد الان تو هفته ۲۴ سر راهی شده خیلی استرس داره چون دوتا سزارین داشتم این سومیه یعنی الان که سر راهیه میره بالا ؟؟؟؟؟

خدایا به توسپردم ❤
عزیزم شما اوضاعت چطور شد ؟ استراحت مطلقی ؟ چند وقته استراحتی ؟؟؟؟

گفته استراحت کن اما نمیشه بچه کوچیک دارم اونم دیابت داره خیلز سخته کسی هم نیست کمکم کنه همچنان استرس دارم نکنه بالا نره 😥زیر دلم درد میکنه شما حامله ای ؟

خدایا به توسپردم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته استراحت کن اما نمیشه بچه کوچیک دارم اونم دیابت داره خیلز سخته کسی هم نیست کمکم کنه همچنان استرس ...

اره عزیزم

منم جفتم پایینه سه ماهه دوم هستم 

منم استراحتم ولی شیاف نزدم تا حالا

تو استفاده کردی ؟ لک هم دیدی ؟

اره عزیزم منم جفتم پایینه سه ماهه دوم هستم  منم استراحتم ولی شیاف نزدم تا حالا تو استفاده کر ...

نه لک ندیدم هفت ماهه شدم ولی ترشح زرد رنگ دارم و یه ذره سوزش دکتر هم نرفتم از ترس کرونا جفتم سر راهیه استراحت داده ولی نمیتونم همش استراحت کنم هنوز هم بالا نرفته 😥اگر بالا نره خطر ناکه ؟

خدایا به توسپردم ❤
نه لک ندیدم هفت ماهه شدم ولی ترشح زرد رنگ دارم و یه ذره سوزش دکتر هم نرفتم از ترس کرونا جفتم سر راهی ...

شاید عفونت داری

اب ورم و عسل و ابلیمو بخور اینجا خوندم برای عفونت خوبه

نه خطرناک که نیست ان شاالله فقط سز میشی  

شاید عفونت داری اب ورم و عسل و ابلیمو بخور اینجا خوندم برای عفونت خوبه نه خطرناک که نیست ان شاالله ...

برام دعاکن گلم خیلی استرس زایمان  دارم 😔برای عفونتم آب و آبلیمو خوردم بهتر شدم شکر خدا 

خدایا به توسپردم ❤