2777
2789
عنوان

بچه ها من فقد از هم استانی ها خودم خوشم میاد شما هم اینجورین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 77 پست

کلا چون اصفحانیا خسیسن غیر از خودشونو نمیتونن تحمل کنن ما هم که دستو دل باز 🙄 با کسی که نژادپرسته باید همینجوری حرف زد 😂

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق زبان ترکی 

لهجه یزدی 

لهجه شیرازی

عاشق اینام

هیچ کدومم بلد نیستم🙁

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
کلا چون اصفحانیا خسیسن غیر از خودشونو نمیتونن تحمل کنن ما هم که دستو دل باز 🙄 با کسی که نژادپرسته ب ...

دقیقا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
کلا چون اصفحانیا خسیسن غیر از خودشونو نمیتونن تحمل کنن ما هم که دستو دل باز 🙄 با کسی که نژادپرسته ب ...

😅😅😅

فدا سرت عزیزم شما بیا اصفهان می بینی چقد همشون مهمون نوازن من دارم خودما میگم نمیگم که همه اینجورین

دس خودم هم نیستا ولی دقت کردم دیدم تو دوستامم همینطوره 😊

پس ما هم هر جا اصفهانی دیدیم روی خوش نشون ندیم

چون ماشاالله همه جا هستین

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نه واقعا 

بهترین دوستام ک البته مجازی ان 

مهلا شیراز

مازیار همدان 

امین تهران 

سامان شیراز 

حسام هم مشهد 

امیرحسین هم ساری  بهترین دوستای دنیان واقعا 🖤🖤🖤🖤🖤

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
@سارا(مامان_سه_ویرانگر)     ایشونو دوست بدار پس😁😞😞

🤣🤣🤣🤣

ولی من همه رو دوس دارم😍😍😍

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😅😅😅 فدا سرت عزیزم شما بیا اصفهان می بینی چقد همشون مهمون نوازن من دارم خودما میگم نمیگم که همه ا ...

اره مخصوصا پلاك تهران كه ميبينن روشون رو ميكنن اونور ودعوا راه ميندازن ادرساشونم همه اشتباهه

👻
من عاشق زبان ترکی  لهجه یزدی  لهجه شیرازی عاشق اینام هیچ کدومم بلد نیستم🙁

من عاشق لهجه جنوبم که تن صداشون و حرفاشون عربیه واقعا خوشم میاد😍❤️

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
😅😅😅 فدا سرت عزیزم شما بیا اصفهان می بینی چقد همشون مهمون نوازن من دارم خودما میگم نمیگم که همه ا ...

خواهر شوهرم اصفهان دانشگاه درس میخوند میگفت بدترین روزای عمرم بود از دست شما ها 

بقول دوستان باید با شما اینجور حرف زد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اره مخصوصا پلاك تهران كه ميبينن روشون رو ميكنن اونور ودعوا راه ميندازن ادرساشونم همه اشتباهه

اصفهانی ها اگه خسیس بودن جهزیه دادنشون و مهمون نوازیشون زبان زد نبود عزیزم😊😊😊🌹

نه واقعا  بهترین دوستام ک البته مجازی ان  مهلا شیراز مازیار همدان  امین تهران&nbs ...

این قدر که رفیق پسر داری 

رفیق دختر نداری لنتی 😂 این دوستا مجازی پسر همشون دنبال مخ زنی ان فقط به قول یه پسری میگف من هم جنسامو میشناسم الکی با کسی رفیق نمیشن 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤