2777
2789
عنوان

سینک ظرفشویی

213 بازدید | 17 پست

سلام 

شبتون خوش

کیا سینک گرانیتی دارن کیا استیل ؟؟

من خیلی تحقیق کردم شنیدم که سینک گرانیتی بهتره چون کثیف نمیشه و...

بنظرتون چطوره؟

اونایی که استیل دارین چه جوری برق میندازین؟؟😊😆

خاک برسر کن غم ایام را ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیل عالیه فقط بشورش با مایع ظرفشویی شفاف و قشنگ میمونه اصلا وایتکس لازم نیست

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

استیل قدیمی نشده؟؟

احساس میکنم گرانیتی جدید تره 

البته خیلی دوست داشتم سنگی بگیرم راحت ولی خب بعد گفتم باید آروم ظرف بزاری توش لب پر میشه ترک میگیره و....

با چاقوی تیز جرمشو میگیرم باسیم ظرفشویی میسابم ومرحله اخر وایتکس ومایع پد میکشم 

من مامانم با سرکه کل سینکو شیرآلات رو برق میندازه 

ولی تا زمانی کهشیر آب باز نشه وگرنه دوباره لکه 

و چون شیرآلاتمو سفید گرفتم گفتم سینک گرانیتی سفید بگیرم 

استیل قدیمی نشده؟؟ احساس میکنم گرانیتی جدید تره  البته خیلی دوست داشتم سنگی بگیرم راحت ولی خب ...

فکر نمیکنم قدیمی بشه چون هم ظاهرش خوبه هم خیلی با دوام و کاربردیه 

گرانیتی و سنگی نداشتیم ولی از استیل خیلی راضی هستیم

سنگی خیلی خوشکله ولی نمیدونم کیفیتش چطوره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
فکر نمیکنم قدیمی بشه چون هم ظاهرش خوبه هم خیلی با دوام و کاربردیه  گرانیتی و سنگی نداشتیم ولی ...

اره من سرویس بهداشتیمو کلا سنگی گرفتم 

گفتم سینکو هم سنگی بگیرم که بهم خود فروشنده ها گفتن ظرفت میشکنه یا لب پر میشه باید مراقب باشی و...

چون سرویس حمامو هم کلاهمه چیزش سنگیه 

عاشق کارای سنگیم 😁

اره من سرویس بهداشتیمو کلا سنگی گرفتم  گفتم سینکو هم سنگی بگیرم که بهم خود فروشنده ها گفتن ظرف ...

😁😁اگه خیلی دوست داری بگیر مراقبش باش اگه هم میترسی خب با اشپزخونه ت ست کن

😁😁اگه خیلی دوست داری بگیر مراقبش باش اگه هم میترسی خب با اشپزخونه ت ست کن

اوهوم 

میترسم چون ظرفام همه گرونه😂

خودمم احتیاط کنم یه مهمون بیاد چی 😂

اونجوری کابینتام سفیده شیرآلات سفیده الانم چون سنگی نمیتونم بگیرم گفتم گرانیتی سفید بگیرم 

اوهوم  میترسم چون ظرفام همه گرونه😂 خودمم احتیاط کنم یه مهمون بیاد چی 😂 اونجوری کابینتام سف ...

اره مهمونا اصلا حواسشون نیست 😁مبارک باشه