2777
2789
عنوان

بیاین ب هم انرژی مثبت بدیم💜💙

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر خانوادم وزیباییم خداروشکرمیکنم ارزومم اینه ک ب زودی زود بایه پسر همه چی تموم ازدواج کنم وخوشبخت شم

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄

آرزو هام آرامش و قبولی تو رشته مورد علاقه ام و ازدواج با مردی که مناسبم باشه هست انشاالله همه به ارزوهای خوبشون برسن

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

خدایا شکرت بخاطر همه داشته هام که انقد زیادن تو یه پیام نمیگنجن 

شکرت بخاطر دست و پاهام؛ بخاطر چشمای سالمم؛ بخاطر قد یلندم؛ شوهر خوبم ؛ مادر مهربونم؛ بخاطر آب ؛ هوا؛ برق ؛ خاک ؛ بخاطر درآمد همسرم ؛ بخاطر زیباییم ؛ بخاطر ابروهای خوشگلم و هزاران هزار مورد دیگه شکرت شکرت شکرت

دلخوشیایه من😐

خریدن شورته باب اسفنجی 

خوردن ابنبات چوبی زیره دوشه حموم 

شب تاصب بیدار موندن و دیدن طلوع افتاب

پیدا کردن یه آهنگه خیلی قشنگ

وقتی از حموم میام بیرون بویه شامپو بدم

محوه یه کتاب بشم 

حذف کردنه ادمایه سمیه زندگیم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

خدایا شکرت بخاطره عاقل بودنم

شکرت که به من توان اینو دادی که برا خودم ارزش قائل شم و از ادمایه بیلیاقت انرژی منفی نگیرمد

شکرت که حسه خویشتن دوستیو درمن تقویت کردی

خدایا شکرت که راحت میتونم بخوابم

شکرت که اتاقم گرمه 

شکرت که هیچ دردی تو بدنم ندارم فعلا

شکرت که پریود میشم 

شکرت که هنوز از خوردنه ابو غذا لذت میبرم 

شکرت که دارم خودمو میسازم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
خیر ببینی خواهر جان پیشنهادت عالیه.

وای چقدر  حیف. یعنی فقط این چند نفر اینجا حال دلشون خوبه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.