2777
2789
عنوان

شده دوباره عاشق شید؟

1102 بازدید | 21 پست

دو سه ماهی میشه که با دوست پسرم رابطه مون تموم شده. تازگی با یه پسر جدیدی آشنا شدم که فوق العاده پسر خوب و مهربون و ساپورتیو و خوش قلبیه. هیچ ایرادی نمیتونم ازش بگیرم.

ولی هر چی که میگه، هر کاری که میکنیم، هر چی که میخوریم و... من یادم رابطه قبلیم میوفتم یهو حالم بد میشه، انگار نفسم میگیره، انگار یه چیز رو قفسه سینه ام فشار میاره. بفضم میگیره و یواشکی یه طوری باید خودمو جمع و جور کنم.

حالا وسط همین مشکلات، دیروز عکس پروفایلمو عوض کردم، دیدم دوس پسر قبلیم چند ساعت نکشیده اومد گفت چه خوشگل شدی... بدتر حالم بدتر از بد شد. حتی نمیدونستم چی جوابشو بدم.

عذاب وجدان دارم نمیخوام یه ادم دیگه رو الکی معطل خودم کنم ولی از طرفی هم میترسم دیگه هیچوقت نتونم عاشق شم و دوباره کسی رو اندازه اون دوست داشته باشم. نمیخوام همیشه تنها باشم و فقط به اون فکر کنم دوست دارم برگردم به زندگی عادی و یه رابطه عادی ولی نمیشه ...

ادم دوبار عاشق نمیشه حسه تو اسمش عشق نیست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عشق نیس کلا عشق ی بحث جدا و ایناس  ت وابستش شدی شدید  میگذره عزیزم فراموشش میکنی&nbs ...

دو سه ماه گذشته من هیچ تغییری نکردم. میترسم هیچوقت خوب نشم و نتونم فراموشش کنم

دوست پسر که کلا چیز خوبی نیست.... ولی اگه هدفت ازدواج هست بعد از تموم کردن رابطه قبلی باید مدت بیشتری به خودت فرصت میدادی سه ماه خیلی کمه... حداقل یک سال صبر می کردی.... 

الان بشین فکر کن ببین چرا با طرف قبلی بهم زدی بديش چی بود! 

بعد عشق به سه چهار ماه حرف عاشقانه و کافه و رستوران و گفتن و خندیدن نیست.... عشق وقتی واقعی هست که چند سال با هم زندگی کنین و تو سختی ها کنار هم باشین و واقعا از وجود هم، از حمایت هم تشکر کنین

خیلی طولانیه قبلا تو تاپیکام گفتم ولی خیلی خیلی دعوا میکردیم و از هم دور بودیم و این دوری خیلی اذیتم ...

من عزیزم همی حس تورو دارم نامزدیم بهم زدم اما دوسش دارم حتی اونم داره چون بازم پیام میده و فلان ولی خوب برگشتنمون نمیشه اما ببین تو اگه بخوای فراموش کنی باید کامل فکر اونوبذری کنار اگه فک میکنی به زمان نیاز داری به ای پسره بگو بره یه مدت تا با خودت کنار بیای

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دوست پسر که کلا چیز خوبی نیست.... ولی اگه هدفت ازدواج هست بعد از تموم کردن رابطه قبلی باید مدت بیشتر ...

اره قبول دارم عشق نیست و دوست داشتن زیاده. ولی خب ماهم چند سال همدیگه رو میشناختیم و واقعا دوستای نزدیکی بودیم. دقیقا خاطرات این چند سال داره منو دیوونه میکنه

من عزیزم همی حس تورو دارم نامزدیم بهم زدم اما دوسش دارم حتی اونم داره چون بازم پیام میده و فلان ولی ...

وای جدی میگی؟ یعنی تو الان بهش فکر نمیکنی؟ هی همه چیز تورو یاد اون نمیندازه؟

ما هم دقیقا همدیگه رو دوست داریم ولی کامل میدونیم که اشتباهه که برگردیم.

وای جدی میگی؟ یعنی تو الان بهش فکر نمیکنی؟ هی همه چیز تورو یاد اون نمیندازه؟ ما هم دقیقا همدیگه رو ...

چرا منم همیطورم بخصوص که گیر داده بیا ببینمت ویکی دوبارم دیدمش و چند بارم گفتم پیام نده باز داده منم نمیدونم چرا دوسش دارم واقعا نمیدونم ولی اخلاقامون بهم نمیخورد وقتی باهم بودیم همش دعوا داشتیم الانم اون تصمیم داره بره اونور اب اگه بتونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره قبول دارم عشق نیست و دوست داشتن زیاده. ولی خب ماهم چند سال همدیگه رو میشناختیم و واقعا دوستای نز ...

زود وارد رابطه شدی.... با همین روشی که داری جلو میری به زودی از این رابطه هم میای بیرون میری بعدی.... احساساتت رو کنترل کن.. بدون چی از دنیا میخوای

اینکه صرفا یه نفر باشه به آدم محبت کنه که فایده نداره رابطه باید ریشه داشته باشه

یه مدت فاصله بگیر بدون اشکال رابطه قبلی چی بود عصبی بودی؟ اعتماد به نفس نداری؟ مشکل چیه... اول خودتو بساز بعد برو سراغ عشق