2777
2789

سلام میخوام کیک ساده درست کنم دوتا دستور دیدم با اختلاف یک لیوان ارد🥴

کدوم بهتره درست کنم

دستور شماره 1☝️☝️

دستور شماره2👇👇

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک قابلمه ای ماریا (شیفون)البته من تو فر میپزم پفش عالیه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منکه کیک شکلاتی با گردو عاشقشم😋😋😋

😋 خوشمزه اس

ولی متاسفانه شکلات و کاکائو و گردوشو ندارم😶😑

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
کیک قابلمه ای ماریا (شیفون)البته من تو فر میپزم پفش عالیه

ممنون میرم پیداش میکنم✌️🌸😊

ممنون میرم پیداش میکنم✌️🌸😊

😍😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
هرچی ارد کمتر بهتر 

آهان پس دستور دومی یهو شل نمیشه

آخه اولیه اردش زیادتر بود شک کردم

انقدر ماشالا تخم مرغ و کره و اینا گرونه نمیشه دیگه آزمون و خطا کرد😑

😋 خوشمزه اس ولی متاسفانه شکلات و کاکائو و گردوشو ندارم😶😑

آها پس میتونی مثلا میوه ای کنی توش موز خوبه بزاری اگر خلال بادوم و پسته داری میشه باز مربا و مارمالادم خوبه واسه روش یا خامه اینارو من تجربه شو داشتم خوب بودن

آها پس میتونی مثلا میوه ای کنی توش موز خوبه بزاری اگر خلال بادوم و پسته داری میشه باز مربا و مارمالا ...

ممنون مهربون🥰🌸

شما هم اگه دستور امتحان شده ای دارین بذارین لطفا❤️

عزیزم اگه دستور کیک عالی و قابل اعتماد میخوای من این پیج و بهت معرفی میکنم آموزششم گذاشته دقیق و کامل 

کارهای این سایتم ببین معرکه اس بیشترم یاد میگیری

https://blog.jelato.ir/

این پیجشون

https://www.instagram.com/jelato_app/