2777
2789

درحالیکه چندتابچه همسنش تو فامیل دراومدن دندوناشون فقط میخام بدونم علت زود دراومدن دندون چیه البته دخترم جای دندوناش بادکرده ولی خوبااینکه اوناشیرخشک میخورنو دخترمن شیرمادر برام عجیبه خیلی

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

هیچوقت بچتون رو مقایسه نکنید من خواهرزاده هام همه زود درآوردن ولی چون بچه جاریم توی ۱۱ماهگی درآورد پسرم دیر دندون دراورد برام مهم نبود نمیدونم نه یا ده بود پسرم درآورد،الانم یک سالشه پنجتا دندون داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقايييييسسسه نكككن😠 پسرم ١٠ماهگي چهار دست ونپا رفت ١٢ماهگي دندون دراورد

خو نه فقط میخام بدونم دلیلش چیه اونا در اومده دندوناشون میگن اگه سر محکم باشه دندون زودتر درمیاد

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

دختر من یک سال و سه ماهگی اولین دندونش دراومد.هزااااار دکتر بردم گفتن تا یک سال و هفت ماهگی مشکلی نیست .اتفاقققققا هر چی دیرتر بهتر چون جدای از بحث ژن ، میزان کلسیم بیشتری تو بدن جمع میشه و دندون محکمتری تشکیل میشه.

پسرم الان یازده ماهه است و هنوز دندون نداره.در صورتی که بچه دوستم اول شش ماهگی دو تا دندون بچش دراومد.نگرانی نداره اصن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
هیچوقت بچتون رو مقایسه نکنید من خواهرزاده هام همه زود درآوردن ولی چون بچه جاریم توی ۱۱ماهگی درآورد پ ...

میدونم نباس مقایسه کنم اخه جالبه میگن ببین پس شیرخشک اونقدرام بدنیس دندون بچه هامون زودتر در اومده

دختر من یک سال و سه ماهگی اولین دندونش دراومد.هزااااار دکتر بردم گفتن تا یک سال و هفت ماهگی مشکلی نی ...

جدی یعنی اگه دیر در بیاد یعنی کلسیم جمع میشه تو بدنشون.

خو نه فقط میخام بدونم دلیلش چیه اونا در اومده دندوناشون میگن اگه سر محکم باشه دندون زودتر درمیاد

اتفاقا اگ سرش محکم باشه دیرتر در میاد ....اگر دندون زود دربیاید زودترم خراب میشن...دخترم ۱۷ ماهگی دندوناش در اومد اصلا بچه رو مقایسه نکن با بچه های دیگه

ب نظر من ارثی هست،ما خانواده همسرم همون اول گفتن بچهای ما دیر دندون در میارن تازه اینطور گفتن ک کسی ...

وای جدی میگی یعنی اگه سرمحکم باشه دیرتر در میان 

واا چه ربطي داره  ارث هست كلسيم بدن هست  خواست خدا هم هست بيخيال

یعنی میگی کلسیم بدن اونابیشتره خو من میگم شیرمادر میخوره بچم خیلی نگران شدم