2777
2789
عنوان

از عجایب

440 بازدید | 41 پست

بچه های کنکور ۱۴۰۰

نصف یازدهم و کل دوزادهم رو مجازی میخونن، اون وقت امتحان پایانی و کنکووووورشون حضوریه، تحلیل شما از این وضعیت چیه؟ 

فقط خدا رو شکر میکنم خودم کنکور ندارم وگرنه تو این هاگیر واگیر مدرسه انلاین و معلمای بی کفایت ترک تحصیل میکردم

بخند! همین الان

😐👌/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و ارزوهات 😍⚘

۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم ، هر روز برای یکی از چهارده معصوم صلوات فرستادیم. آخرین تاپیک هست که سفره صلوات امام زمان (عج) هست🌼🌼🌼

بیاین شرکت کنین آخرین روزه 😍😔💔💖⚘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5080030/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-زمان-حضرت-مهدی-موعود-عج-روز-آخر?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بهتره بچه ها یاد بگیرن با شرایط کنار بیان

تازه معلوم میشه کی واقعا درسخون بوده و کی با ضرب و زور از معلم نمره میگرفته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بنظرم بهتره بچه ها یاد بگیرن با شرایط کنار بیان تازه معلوم میشه کی واقعا درسخون بوده و کی با ضرب و ...

اگه قراره تمامه اتکا بر بچه خودش باشه که دیگه چه نیازی به معلم بوده این همه سال؟ اسم اون دانش اموز نیست که بهش میگن معلم

بخند! همین الان
بنظرم بهتره بچه ها یاد بگیرن با شرایط کنار بیان تازه معلوم میشه کی واقعا درسخون بوده و کی با ضرب و ...

من خودم در تمام طول سال تحصیلم وااااقعا یادم نمیاد یکی به زور از معلم نمره گرفته باشه، جنگه مگه؟

بخند! همین الان
توهین ب معلم ها نکن  حداقل بگو بعضی از معلم های بی کفایت من خودم معلمم جونم رو گذاشتم کف دستم ...

والا..باید بچه های بی انگیزه و راحت طلب رو هم میگفتین تا انصاف رعایت میشد

دانش آموزای کوشا همیشه یه راهی برای پیش رفتن پیدا میکنن و دنبال بهانه نیستن.

الحمدلله رب العالمین❤
عزیزم درست میگی ولی خب نمیتونن امتحانات نهایی و کنکور رو غیر حضوری برگزار کنن حضوری هم که برگزار می ...

خب برگزار نکنن، این موقعیت بهترین موقع هست برا حذف کنکوری که ۱۲ ساله قانونش تصویب شده ولی هنوز اجرا نه

بخند! همین الان
هیچکی با ضرب و زور نمره نمیگیره بلکه اموزش درست و معلمه که خیلی تاثیر داره تو یادگیری

نه عزیزم میگیرن

اینهمه جمله های قشنگ که (همه چیز دست خود انسانه) (میخوای یه تغییر دهنده پیدا کنی توی آینه نگاه کن) (هیچکس نجات بخش تو نیست) 

فقط برای دیگران که نیست، واقعیت اینه که معلم نه اندازه خانواده تاثیر گذاره نه اندازه خود دانش آموز 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه قراره تمامه اتکا بر بچه خودش باشه که دیگه چه نیازی به معلم بوده این همه سال؟ اسم اون دانش اموز ن ...

من کی گفتم نیاز به معلم نیست🤔

والا..باید بچه های بی انگیزه و راحت طلب رو هم میگفتین تا انصاف رعایت میشد دانش آموزای کوشا همیشه یه ...

آره من همیشه میگم این اوضاع واسه دانش آموزهایی ک درس نمیخونن جون داده وگرنه اونی که زرنگه خودش میره دنیالش کاری ب معلم هم نداره

عشقم، نفسم، پسرم  

حالا انگار درسای ما به درد چی میخورن.که بچه ها و معلمای بیچاره تو این اوضاع پر خطر مجبورن برن...

یه عمره نفهمیدم تکانه و دیفزانسیل و استوکیومتری چی هستن و کجا کاربرد،دارن😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم