من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تازه معلوم میشه کی واقعا درسخون بوده و کی با ضرب و زور از معلم نمره میگرفته
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچکی با ضرب و زور نمره نمیگیره بلکه اموزش درست و معلمه که خیلی تاثیر داره تو یادگیری
نه عزیزم میگیرن
اینهمه جمله های قشنگ که (همه چیز دست خود انسانه) (میخوای یه تغییر دهنده پیدا کنی توی آینه نگاه کن) (هیچکس نجات بخش تو نیست)
فقط برای دیگران که نیست، واقعیت اینه که معلم نه اندازه خانواده تاثیر گذاره نه اندازه خود دانش آموز
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه قراره تمامه اتکا بر بچه خودش باشه که دیگه چه نیازی به معلم بوده این همه سال؟ اسم اون دانش اموز ن ...
من کی گفتم نیاز به معلم نیست🤔
حالا انگار درسای ما به درد چی میخورن.که بچه ها و معلمای بیچاره تو این اوضاع پر خطر مجبورن برن...
یه عمره نفهمیدم تکانه و دیفزانسیل و استوکیومتری چی هستن و کجا کاربرد،دارن😂
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم