2777
2789
عنوان

کار در خانه😀

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 31 پست
چه کاری ؟ میشه بیشتر توضیح بدی 

کار تو شرکت نفیس لوازم آرایشی بهداشتی اگه میخاین با مشاور خانم هماهنگ کنم براتون توضیح بده 

منم مامان محمد واسه شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب دوستی داری که راضی شده خانومش کارکنه والاشوهرای مانه پول میدن نه میزارن کارکنیم حداقل خرج خودمون ...

منم شوهرم بیکاره بیرون هم نمیزاره برم پسر عموم بهم پیشنهاد داد قبول کردم الان خدا روشکر درامد خودمو دارم ن  کلاهبرداری تو کاره و ن اجباری

منم شوهرم بیکاره بیرون هم نمیزاره برم پسر عموم بهم پیشنهاد داد قبول کردم الان خدا روشکر درامد خودمو ...

عزیزم میشه بگی چقد درامد داری حدودی

لطفا منو لایک نکنیییییییییییید. مرسی  
عزیزم میشه بگی چقد درامد داری حدودی

من محصولات رو ارزون میخرم از شرکت هم سود محصول دارم هم مشاوره میدم و هم پورسانت شرکت ک بهم میرسه😊😊

[QUOTE=156289199]برو ممد😂😂😂😂[/اسم پسرمه 😕

دیدم خواهرهمون اول برا شوخی گفتم

پروردگارا مگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا
شرایطم دارید؟؟یکی از دوستام برای خانومش کار میخواست

سلام عزیزم اگر  مشهد زندگی می کنی و هنوز دنبال کار هستی درخواست دوستی به من بده تا برات یک کار خوب و حلال و با درآمد بالا معرفی کنم.

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
کنجکاو شدم

سلام عزیزم اگر  مشهد زندگی می کنی و هنوز دنبال کار هستی درخواست دوستی به من بده تا برات یک کار خوب و حلال و با درآمد بالا معرفی کنم.

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.

سلام عزیزم‌من بشدت خواهانه کارم میتونی یه کار درامد دار برام‌جور کنی

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎