2777
2789
عنوان

طلسم اول ازدواج

2680 بازدید | 22 پست

دوستان من پارسال ازدواج کردم، و همسرم همیشه پیشم نبود مثلا ماهی دوسه بار میومد،بعد هروقتی میومد فردا صبحش من مریض میشم میرفتیم دکتر،حالت تهوه شدید میگرفتم بدنم شل میشد،و شکمم شل میشد گلاب به روتون،مثلا هر وقتی میومد پیشم پنج روز میموند ما دو بار میرفتیم دکتر و سرم میزدیم،بعضیا میگفتن طلسم هست که هروقت به یارت برسی مریض بشی،شمام همچین چیزی دیدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ما هم گرفتن و البته من سه بار جن رو تو خونه حس کردم  شوهرمم همش خواب های ترسناک میدید استف ...

ما خرافاتی نیستیم ولی چون من تا پای بیمارستانو همه مدل دکترم رفتم مادر صوهر بالای سرمون نمک و چاقو و قرآن میزاشت

چرا اینجور شد؟ چن وقته همسرت اینجوریه؟؟

چون ما خیلی دشمن داشتیم و خیلی تو چشم بودیم 

شوهرم وضعیت مالی خوبی داشت و اینکار کردن که ما جدا شیم و بره با یکی دیگه ازدواج کنه 

همون اول ازدواج یجوری شد چون ما قبلش با هم دوست بودیم و همچین چیزی بینمون نبود ولی از وقتی ازدواج کردیم یجوری شد تا اینکه از ۳ ماه پیش به اوجش رسید و الانم ازش میخوام جداشم

چون ما خیلی دشمن داشتیم و خیلی تو چشم بودیم  شوهرم وضعیت مالی خوبی داشت و اینکار کردن که ما جد ...

میگن اگر طلسم باشه برای خودش دوره داره چرا بازم منتظر نمیمونید که حل بشه؟بیچاره همسرتو درک میکنم دقیقا وضعیته منو داره

میگن اگر طلسم باشه برای خودش دوره داره چرا بازم منتظر نمیمونید که حل بشه؟بیچاره همسرتو درک میکنم دقی ...

طلسم یهودی گرفتن و اثرش تا باطل نکنی نمیره 

البته همسرم بیماری روحی روانی داره و توی همین مدت طلسم بهم خیانت کرده با دوست دختر رفیق فابش ( مادر همین دختره برامون طلسم گرفته) و ماشینش رو زده به اسم دختره 

دعانویسه گفت تا تموم پولش رو ازش نگیرن ولش نمیکنن 

منم دیگه نمیخوامش و به هیچ عنوان نمیبخشمش

طلسم یهودی گرفتن و اثرش تا باطل نکنی نمیره  البته همسرم بیماری روحی روانی داره و توی همین مدت ...

یا امام حسین!چرا یه دعا نویس خوب پیدا نمیکنید که باطل کنه

طلسم یهودی گرفتن و اثرش تا باطل نکنی نمیره  البته همسرم بیماری روحی روانی داره و توی همین مدت ...

شوهرت بیماری روحی روانی نداره،بلکه این طلسم باعث شده که اینجوری بشه

میدونی‌من از دعانویس شنیدم که گفت کسی که نماز بخونه و ذکر بگه دعای منفی روش اثر نمیکنه