2777
2789
عنوان

تجربه من از پودر چاقی جنسینگ

10155 بازدید | 39 پست

سلام بچه من خیلی لاغر بودم هر روشی هم برای چاق شدن امتحان کردم ولی هیچ کدوم تاثیر نداشت تا اینکه این پودر رو خریدم خیلی خوبه ازین رو به اون رو شدم کلا ۲ ماه مصرف کردم ۱۶ کیلو اضافه کردم خیلی خوب بود اگه لاغریدحتما بخورید که عااااااالیه 

دوست دارم زندگی رو💜⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض نداره مشاور تغذیه پیشنهادش داد یا خودت خوردی گلم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

برگشت داره منم استفاده کردم فقط ورم میکنی و بعدش که لاغر بشی پوست آدم پره ترک میشه😥

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

شوهرمن لاغره بخوره چاق بشه خوبه

فقط مشکل اینه که ازین چیزا نمیخوره قرص باشه میخوره

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه