2777
2789

کپسول شیر افزا بخور

غذاهای ابکی مثل سوپ و ابگوشت‌بخور

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار شیرافزا و مایعات و آبگوشت ایناااا...

بده بچت زیاد مک بزنه ،هر چقد بیشتر بچت مک بزنه شیرت بیشتر میشه

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤

ببین دائم بدوش واسه منم طول کشید تا روون شه اولش قطره ای میومد حیفه بچتو از آغوز محروم نکن حداقل بذار تا سه چهار ماه شیر مادر بخوره 

فکر نکن تو عجیبی خیلیا شیرشون دیر میاد فقط مدام با دستت بدوش تا بیشتر شه شیر افزا سیرابی کله پاچه دلستر زیاد بخور خیلی بخور

دستت رو بشور قطره قطره اغوزتو نذار دور ریز شه

همه رو تو ظرف در بسته ذخیره کن بذار تو یخچال 

شیردوش برقی خیلی کمک کننده است منم یه ده دوازده روزی شیرم خیلی کم میومد بچم تو دستگاه بود رفتم از شیردوش برقی اونجا استفاده کردم یهو  شیر کشید بیرون. بعدش زیاد و زیادتر شد

دستت رو بشور قطره قطره اغوزتو نذار دور ریز شه همه رو تو ظرف در بسته ذخیره کن بذار تو یخچال  ش ...

آخه اصلا هیچی هیچی نمیاد 

اینم بگم من تو دوران بارداریم شیمی درمانی میکردم و دکترم گفت نمیتونی شیر بدی چون بقیه جلساتش میموند برای بعد زایمان منم کلا بیخیال شدم 

الان دکترم گفت که خوب شدم دیگه شیمی نمیرم

من همه اميدم خداست
در کنار شیرافزا و مایعات و آبگوشت ایناااا...  بده بچت زیاد مک بزنه ،هر چقد بیشتر بچت مک بزنه ش ...

من شیمی درمانی کردم میخوام یه مدت شیرم که اومد بدوشم بریزم دور بعد بچم بخوره مک بزنه میره دهنش 

من همه اميدم خداست
ببین دائم بدوش واسه منم طول کشید تا روون شه اولش قطره ای میومد حیفه بچتو از آغوز محروم نکن حداقل بذا ...

منم میخوام بخوره ولی شیمی درمانی میکردم دکترم میگفت نمیشه شیر بدی الان بعد دو هفته انگار معجزه شده و هیچ اثری از بیماری نیست و میخوام یه مدت بدوشم بریزم دور بعد بچم بخوره

من همه اميدم خداست
من شیمی درمانی کردم میخوام یه مدت شیرم که اومد بدوشم بریزم دور بعد بچم بخوره مک بزنه میره دهنش 

الهی ک تنت همیشه سلامت باشه عزیزم

پس با شیر دوش مرتب بدوش ک شیرت بیشتر بیاد

ولی عزیزم اگ دکترت گفته شیرش نده پس سرخود نده اول باهاش مشورت کن ببین چی میگه

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
منم میخوام بخوره ولی شیمی درمانی میکردم دکترم میگفت نمیشه شیر بدی الان بعد دو هفته انگار معجزه شده و ...

دور نریز 

چ ربطی داره اینا خرافاته 

شروع کن نا امید نشو حداقل اغوزتو بده آغوز واقعا یه ماده کمیابه و خیلی برای نوزاد خوبه 

رازیانه بخور تا شیرت زیاد شه

دور نریز  چ ربطی داره اینا خرافاته  شروع کن نا امید نشو حداقل اغوزتو بده آغوز واقعا یه م ...

عزیزم خرافات نیست شیمی درمانی روی شیر تاثیر میذاره اینو دکترم گفته 

من همه اميدم خداست
عزیزم خرافات نیست شیمی درمانی روی شیر تاثیر میذاره اینو دکترم گفته 

خب آخه الان ک میگی شیمی درمانی نداشتی 

بله شیمی درمانی و نوع تغذیه و روحیه ات رو شیر تاثیر میذاره ولی الان شیمی درمانی داشتی مگه؟ 

خب آخه الان ک میگی شیمی درمانی نداشتی  بله شیمی درمانی و نوع تغذیه و روحیه ات رو شیر تاثیر میذ ...

بله تا یک ماه پیش داشتم قرار بود بقیه جلسات را بعد زایمانم برم که متوجه شدیم دیگه کامل خوب شدم و نیازی به ادامه شیمی نیست

من همه اميدم خداست