2777
2789
عنوان

دوری از خانواده

136 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

کی مثل من به خاطر دوری ،خیلی چیزا رو از دست داده؟

مثلاً من عروسی و عقد سه تا از خاله هام و کلی تولد و کلی دورهمی و ... از دست دادم

من و خواهرم و مامانم و پدرم تو یه شهر دیگه ایم

پدرم دوست نداره بره اونجا به خاطر همین خیلی دیر به دیر همو میبینیم ولی من و مادرم و خواهرم اینجوری نیستیم

هفته‌ی بعد هم یه تولد هست که بازم خاله هام دور هم جمع میشن 

خواهرم کوچیکه دوست داره باشه

خیلی ناراحتم

خودتون برید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون برید

پدرم اصلا شهری که توش به دنیا اومده و بزرگ شده رو دوست نداره

اصلا هم نمی‌ذاره ما تنهایی بریم 

خیلی باهاش بحث داشتیم و داریم سر این موضوع

مثلاً سالی دوبار میریم هر بار هم شاید شاید دو هفته وایسیم 

اینجا هم که هستیم هیچ کسی رو نداریم و زیاد هم بیرون نمیریم بازم به خاطر اخلاق بابام 

خلاصه که خیلی سخته

بابات اجازه نداد مامانت بره عروسی خواهراش  یا خود مامانت نخواست یا شرایطش نبود

عروسی یکیشون پدرم بیمارستان بودن و نتونستیم بریم

دو تا از عقد ها تقصیر خاله هام بود که دقیقا انداخته بودن زمان امتحان ها و نتونستیم بریم و اینو همیشه بهشون میگم که خیلی کار بدی کردین 

عروسی دیگه خاله ام می‌تونستیم بریم ولی بهانه پدرم این بود که امتحانت نزدیکه 

من اون موقع ها راهنمایی و دبیرستان بودم

پدرم اصلا شهری که توش به دنیا اومده و بزرگ شده رو دوست نداره اصلا هم نمی‌ذاره ما تنهایی بریم  ...

الهی بگردم. آره واقعا سخته

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عروسی یکیشون پدرم بیمارستان بودن و نتونستیم بریم دو تا از عقد ها تقصیر خاله هام بود که دقیقا انداخت ...

قدر مامانتو بدون. بنده خدا ایشون بیشتر تنهاست

واسه خودتون دوست و همسایه اینا رفت و اومد کنین. مهمونی برید 

تولد بگیرین. دورهمی زنانه

من از خانوادم دورم خیلی سخته

اگه دوست داشتین بگین 

من یه مرضی دارم همه رو با خودم مقایسه میکنم😭

چه قدر با شهر مادریتون فاصله دارین؟ و چند وقت به چند وقت سر میزنید و چه قدر میمونید؟ و اقوام نزدیک و دور هم بهتون سر میزنن؟

اگه دوست داشتین بگین  من یه مرضی دارم همه رو با خودم مقایسه میکنم😭 چه قدر با شهر مادریتون ...

شش ساعت فاصله دارم چند ماه یه بار میرم ولی برام کافی نیست دوس دارم کنارشون زندگی کنم اینجا ک هستم غریبو تنهام کسی نیست یه دردل باهاش بکنم غریبی سخته😢😭😭😭😭

خودت باش😎مگه خودت چشه 
قدر مامانتو بدون. بنده خدا ایشون بیشتر تنهاست واسه خودتون دوست و همسایه اینا رفت و اومد کنین. مهمون ...

بله بیشتر از همه مادرم اذیت میشه 

قبلاً همه چی بهتر بود 

الان از وقتی کرونا اومده و ما خونمون عوض کردیم 

هیچ کیو نمی‌شناسیم 

خواهرم هم کوچیکه خیلی اذیت میشه 

مادرم هم سنی نداره ۳۹ سالشه 

😭

شش ساعت فاصله دارم چند ماه یه بار میرم ولی برام کافی نیست دوس دارم کنارشون زندگی کنم اینجا ک هستم غر ...

اره دقیقا

هر چه قدر هم بریم بازم سخته 😭

چند. ساله که تو غربت زندگی میکنید

ما خودمون ۱۶ ساله آزگار 😭

متاسفانه من پدر زیاد خوبی هم نداشتم که اذیت غربت رو واسه مادرم کمتر کنه 

اره دقیقا هر چه قدر هم بریم بازم سخته 😭 چند. ساله که تو غربت زندگی میکنید ما خودمون ۱۶ ساله آزگا ...

من پنج ساله ازدواج کردم اومدم یه خواهر شوهر اینجا دارم ک اصن درکی ازش ندارم باهاش رابطه ندارم

خودت باش😎مگه خودت چشه