2777
2789
عنوان

سن ازدواج

344 بازدید | 16 پست

بچها من به تازگی ۲۸ ساله شدم ؛؛ مشغول کارم و یه پراید دارم و یه زندگی معمولی ؛ قیافمم بدک نیست البته این نظر بقیه اس نه خیلی خوشگل نه زشت ؛ متوسط رو به بالا ؛ خانوادمم معمولی هستند ؛ خودمم روابط عمومی و اعتماد به نفس خیلی بالا دارم و شیک پوش و رک و امروزی هستم تقریبا البته نه خیلی باز ؛؛ بنظرتون تا چه سنی برای ازدواج موفق وقت دارم ؟!؟؟ 

خودم خیلی درگیر ازدواج نیستم و هرکسی رو نمیتونم بپذیرم صرفا بخاطر سنم ؛؛ البته اختلاف سنی و اینک طرف قبلا ازدواج کرده باشه یا نه هم برام مهم نیست 

نظرتون لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا هر زمان ک اون شخصی ک نیمه گمشدته پیدا بشه.

سن فقط یه عدده.

یکی تو سن ۲۰ سالگی بهترین ازدواج میکنع

یکی بعد چهل سالگی ازدواج عالی داره

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

عزیزم بنظرم الان وقتش سنت بیشتر بشه بعدا برای بچه به مشکل میخوری چون هم اختلاف سنت با بچت زیاد میشه هم زایمان سخت و از طرف دیگ دختر تا یه زمانی خاستگار خوب داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

بنظره من  آدم اصلا ازدواج نکنه خیلی بهتره تا با ی آدمی که اصلا بهم نمیخورن ازدواج کنه، فقط ازدواج کردن مهم نیست باید کسی باشه که تو واقعا باهاش خوشبخت باشی.

هیچ وقت واسه ازدواج دیر نیست.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
هروقت خودت حس کردی و به خودت گفتی الان نیاز دارم یکیو کنارم داشته باشم همون موقع وقتشه

اخه به خواسته خودِ ادم هم نیست همه چیز

من مثلا از ۲۰ سالگی قصد ازدواج دارم ولی خب هنوز قسمت نشده

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

وقت و که تا ابد داری حس و حالشو دیگه نداری به فکر باش بنظرم

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...