2777
2789
عنوان

کولییک رفلاکس

221 بازدید | 9 پست

سلام بچه من ۵۵ روزش نفخ خیلی شدید داشت چند بار دکتر بردمش تا فهمیدیم به خاطر لاکتوز شیر خودم بهش ایزی کول داد و به همراه شیرخشک ببلاک ال اف و سگا گریپ خداروشکر دل دردش برطرف شد شیر خودمم میخوره ولی هنوز مشکل خوابش برطرف نشد همش خواب خرگوشی شیر میاد تو دهنش برمیگرده بیدارش می کن البته باد گلوشو خوب میگیرم زیر سرش هم بلند میزارم برای رفلاکسشم کپسول امپرازول میدم ول تاثیر چندانی نداشته چیکارش کنم؟ بعد شیر دهی ام نیم ساعت عمودی نگرش می دارم ولی هیچ کدوم از اینا فایدل نداره همش بیداره خواب نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دحتر من 12روزشه کولیک داره شدید هس باهیچی هم ارم نمیشه

اگه خیلی شدید شاید مثل بچه من یا عدم تحمل لاکتوز داره یا حساسیت به پر تئین گاوی در صورت عدم تحمل شیر خشکی اگه باش باید ال اف بخوره اگه شیر خودتو می خوره ایزی کول توش انزیم داره برای حل لاکتوز اگه به خاطر پروتیین باش باید ببلاک اچ آ بخوره البته من تو مارک ببلاک می دونم توی مارکای دیگه اسماشون متفاوت حتما بهش پدی لاکت یا رتفلور هم بده قطره های پروبیوتیکن اینا توشون باکتری مفید رودس به دکتر بگو قطعا خودش می نویس برات اگه جوشم زده صورتش زیاد پوستش خشک شده شبیه اگزما (راش پوستی) بدون مربوط به یکی از اون دو علتی که گفتم بهت خیلی از دکترا تشخیص نمی دن اون دو علتی رو که بهت گفتم هی به خودم آدم رژیم می دن من هیچی نمی خوردم به غیر بلدرچین و مرغ و برنج صبحانه ام چایی با نون خالی ولی برطرف نشد تا مشکل اصلی شو پیدا کردیم عدم تحمل لاکتوز بود