2777
2789
عنوان

رفلاکس و کولییک

33 بازدید | 9 پست

سلام بچه من ۵۵ روزش نفخ خیلی شدید داشت چند بار دکتر بردمش تا فهمیدیم به خاطر لاکتوز شیر خودم بهش ایزی کول داد و به همراه شیرخشک ببلاک ال اف و سگا گریپ خداروشکر دل دردش برطرف شد شیر خودمم میخوره ولی هنوز مشکل خوابش برطرف نشد همش خواب خرگوشی شیر میاد تو دهنش برمیگرده بیدارش می کن البته باد گلوشو خوب میگیرم زیر سرش هم بلند میزارم برای رفلاکسشم کپسول امپرازول میدم ول تاثیر چندانی نداشته چیکارش کنم؟ بعد شیر دهی ام نیم ساعت عمودی نگرش می دارم ولی هیچ کدوم از اینا فایدل نداره همش بیداره خواب نداره

تعداد رای : 0
نظرسنجی
رفلاکس
0
0%
کولییک
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چهار قسمت میش ۲۵ تا

من هر روز صبح ناشتا قبل اینکه شیر بخوره بهش میدادم اونم به سه قسمت تقسیم میکردم بعد با پشت قاشق له میکردم و با قاشق مربا خوری بهش میدادم.پودر که میشد میریختم رو قاشق و از سینم شیر میدوشیدم میدادم .یکماهه درست شد 

یه سوال اگه رفلاکسش پنهانم باش با امپرازول خوب میشع؟ چون بچه من شیر بالا نمیاره ولی بقیه علائم رفلاک ...

اره عزیزم خوب میشه  فقط قطع نکن و هر روز بهش بده تا موقعی که احساس کردی خوب شده