2777
2789

سلام به همگی 

دیشب داشتیم حرف میزدیم حرف تولد افتاد 

گفت تولدتو میخوام توکافه بگیرم دوستاتم بگم بیان تولد شب یلدا 30آذره 

حالا من فکربرم داشته که چیکنم 

من دخترم کارنمیکنم  تولدش 20خردادماهه

خوب منم بایدتولدبگیرم دیگه 

من پول ازکجابیارم ببرمشون کافه کیک وکادو و....

تازه قبلشم که بهمن ماهه ولنتاینه 

بگید چیکارکنم میخوام تولدش خیلییی تک وخاص باشه درعین حال نمیدونم چی کنم 

پولداره و سخت پسند  نمیدونم کادو چی کنم 

که واسش پول جمع کنم 

تروخدامسخره نکنید تااون موقع خیلی مونده 

من نمیتونم یدفعه اینقدررر خرج کنم و.....

اگه بخوام همه دوستاشو بگم ودوازده نفرن 

خودمو چندتا دوستام نزدیک بیست نفر

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

پول جمع کن تا اون موقع

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از دوستات کمک بگیر بدشم تا تولدش پولاتو جمع کن

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

کار نمیکنی سخته پول جمع کردن دیگه کمه کم باید یه تومن جمع کنی اگه بخوای تو کافه براش بگیری با یه کادوی خوب... بنظرم یه تولد دونفره بگیر هزینت بیاد پایین بعد بگو میخواستم رومانیک باشه خودمون دوتا و فلان😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»