2777
2789
عنوان

رتبه های 5رقمی.میشه بیاید

99 بازدید | 7 پست

سلام.من رتبم 38هزار شده.کیا مثل من هستن.منطقه2هستم.انسانی.روانشناسی رو79درصد زدم جغرافیا و تاریخ 16درصد ادبیات 5درصد عربی6درصد اقتصاد 20درصد دینی22.شما هم اگه دوست داشتین بگید ترازم هم 5هزار و خورده ای بود.به جز فرهنگیان هم همه رو مجاز شدم.میخواستم بدونم چه رشته هایی قبول میشم.اگه میتونید کمکم کنید در غیر این صورت 

#‍ بی احترامی-ممنوع-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اولیا دولتی گفتم شاید قبول شی امکانش هس، پیام نورم رشته های زیادی میتونی بری،

میدونی عزیزم من از طریق سوابق تحصیلی هم از طریق سراسری مجاز شدم حالا از طریق سوابق چه رشته هایی دولتی میتونم برم.علوم ورزشی میتونم

میدونی عزیزم من از طریق سوابق تحصیلی هم از طریق سراسری مجاز شدم حالا از طریق سوابق چه رشته هایی دولت ...

بهتره از مشاور کمک بگیری من دقیق سوابق روننیدونم

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌