2777
2789
سوگل جان دعا کن برای پدر و مادر و برادرم از مشکلی که براشون پیش اومده سرافراز بیان بیرون متاسفانه برادرم ورشکست شده.... دعاشون کن با دل پاکت
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است
وظیفمه دوستای خوبمممم....

خداشاهده خواستم تاپیک نزنم گفتم الان بچه ها میگن : توام خوشحالیاااا! ولی خیلی به دلم بود ... هرچی باخودم کلنجار رفتم باز گفتم عیب نداره اگه فقط یه نفرم از این موضوع استقبال کنه یعنی خدا به دل من انداخته که برای حاجت همون یه نفر دعا کنم!

خوشحالم که دوستای خوبی مثل شماها استقبال کردین ....

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=848263&PageNumber=1

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=848263&PageNumber=1

دوستای خوبم کس دیگه ای نبود ؟ بخونم؟

برا منم دعا کن خیلی زیاد
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم