2777
2789
سلام... نمیدونم چرا امشب به دلم افتاد یه یس بخونم برای حاجات خودتون و آمرزش رفتگانتون .... چشم رفتگان به دست ماست ... هرکس حاجت داره اسمشو بگه یس بخونم با این که قابل نیستم اما دعاتون کنم ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

اسما سوگل جونننن به خدا بگو بهم نی نی بده.و بابابزرگ های خودم و شوهرم
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه دونه میخونم به نیت حاجت دوستایی که اسمشونو بگن و به نیت آمرزش رفتگانشون ... هرکس اسمشو بگه به روی چشمام ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

ابجی من که قابل نیستم ..اما اگه در گوشه ای از ذهنت موندم ..من حقیر رو فراموش نکن ......
خدایا ....یک کمی بیا جلوتر ....بیا جلوتر میخوام در گوشت یه چیزی بگم ......من بدون تو و حضور تو میمیرم .......تمام شدم شروعم کن دوباره ...دستمو بگیر و .....
سلام سوگل عزیزم، خدا اجرت بده، واسم دعا کن تا مشکلات مادیمون حل بشه و خدا بهمون خونه بده،دارم کم میارم از دست فامیل شوهر خیلی برام دعاکن دلم نی نی میخواد ،اما نمیتونم تو این خونه بیارم،شرایط روحیم داغون میشه. خیلی حالم بده،خسته شدم، برا مادر بزرگمم دعا کن بهش میگفتم عزیز. ان شا الله حضرت زهرا حاجت روات کنن.
خدا جونم،میشه یکی از فرشته کوچولو هاتو بفرستی توی دلم.....؟
سوگل جان خداوند حفظت کنه این دوره آدم های پاک و خوش نیت گر چه کم نیستند اما آنقدر در گیر روزمرگی ها شدند که خودشون رو هم فراموش کردند چه برسه به دیگران دیشب با نیت پاک همه ما رو دعا کردی امروز من واقعا تاثیرش رو دیدم امیدوارم ثمره خوبی هات صد ها بار بیشتر در زندگی خودت متجلی بشه عزیزم باز هم من و خانواده ام را از دعای خیرت بی نصیب نکن ممنونم
عزیزم خدا اول حوایج خودت و براورده به خیر کنه که اینقدر مهربونی ما رو هم دعا کن انشاءلله منم فردا میخونم همین یس رو...
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است