2777
2789

سلام دوستان.اول اینو بگم باردارهستم و ما رسم نداریم پدرومادرها سیسمونی بگیرن فقط یه چیزای محدود ) یه کم خیاطی بلدم ومیخوام توی یک دوره مجازی شرکت کنم برای دوخت سیسمونی بنظرتون خودم بدوزم ارزونتر درمیاد یاآماده بگیرم؟تشک وگارد ولحاف وبالشت و قنداق وکیف و.. 

بیشتر تو فکرم بیشتر از پارچه ،پشم شیشه خیلی گرون شده وخیلی هم پشم شیشه توش بکارمیره

من ایده اقتصادی نمیتونم بدم، اما اومدم بهت بگم چقدرررر عالیه که رسم ندارین خانواده دختر سیسمونی بدن، و چقدر عالی تر که خودت هنرمندی و از پس تهیه ش برمیای👌👌👌🌸🌸🌸🌹🌹🌹

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایده اقتصادی نمیتونم بدم، اما اومدم بهت بگم چقدرررر عالیه که رسم ندارین خانواده دختر سیسمونی بدن، ...

ممنونم عزیزم  ولی کاش کسی بیاد تجربشو داشته باشه بهم بگه بدوزم یابخرم اگر بخوام بدوزم گرونتربشه که بدتره

آره عزیزم چرا که نه 

پیشنهاد میدم با نمد چیزهایی خیلی قشنگی درست کنی

و حتی رو تختی اینا هم خودت بدوزی خواستی پیج اون خانومه رو برات بفرستم خدایی من ازش خیلی چیز ها یاد گرفتم 

آموزش تشک گاردار هرچی بخوایی رایگان داره

ممنونم عزیزم  ولی کاش کسی بیاد تجربشو داشته باشه بهم بگه بدوزم یابخرم اگر بخوام بدوزم گرونتربشه ...

ببین کافیه بری پارچه مورد نیاز کارش رو قیمت کنی به اندازه ای که میخوایی حساب کنی بعد مقایسه کن به کار کاملش ببین کدوم راحت تری

ممنونم عزیزم  ولی کاش کسی بیاد تجربشو داشته باشه بهم بگه بدوزم یابخرم اگر بخوام بدوزم گرونتربشه ...

بعیده با دوخت خودت گرونتر دربیاد، ولی اگر هم قیمت هم دربیاد می ارزه چون هم همه چیزش به سلیقه خودته هم از کار خودت مطمئنی

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره عزیزم چرا که نه  پیشنهاد میدم با نمد چیزهایی خیلی قشنگی درست کنی و حتی رو تختی اینا هم خو ...

ممنون میشم پیجشو برام بذاری خودمم یه پیج پیداکردم خیلی ارزون میگیره برای آموزش فقط میترسم وسایلاش گرون بشه