2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخورده خورده بود؟

نه سالمه بچه خانه بهداشت گفت بایدتوی ماه هفت یاهشت براش یه ازمایش کم خونی بدی منم بردم ازمایش دادم الان جلوش ستاره دیدم یعنی چیه؟

نه سالمه بچه خانه بهداشت گفت بایدتوی ماه هفت یاهشت براش یه ازمایش کم خونی بدی منم بردم ازمایش دادم ا ...

ببین هیچی کم نداره بلکه چندتااضافه هم داره😃نگران نباش هیچ مشکلی نداره

آخه بایدسردربیاریم جواب بدیم دیگه،،الکی نمیشه کسی ناراحت کرد که،،،،۸ماهگی آزمایش نداره که چرابردی؟؟؟ ...

به من گفت این دوماه ببرالان دخترم توی هشت ماه هست ۶مهرهشت تموم میکنه میره ۹ماه

واقعامیگی توروخداراست میگی خدابچه توبرات نگه داره🙏🙏🙏

قربونت،،،الکی نگران نباش اگه ستاره هم بزنه به خاطر یکی دوتا اختلاف هم میزنه ،اونم موردی نداره،،،خدابهت ببخشه عزیزمم

قربونت،،،الکی نگران نباش اگه ستاره هم بزنه به خاطر یکی دوتا اختلاف هم میزنه ،اونم موردی نداره،،،خداب ...

ممنون عزیزم خداعزیزان توروهم برات نگه داره ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی داشتم دیوونه میشدم