2777
2789
عنوان

عصبی شدم یه لحظه بیاین😔😔😔😔

96 بازدید | 5 پست

دوستان من خیلی شکاک هستم نسبت به همسرم بد بین شدم نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میشم جوری که اگه یه خانوم جایی باشه ک همسرمم هست عصبی میشم انگار وحشت دارم از خیانت البته تا حالا چیز خاصی هم از همسرم ندیدم ولی خودم احساس میکنم از علاقه زیاد اینقدر حساسم و تبدیل به بد بینی و شکاکی شده نمیدونم چیکار کنم راه حل بهم بدین چجوری حالمو بهتر کنم😔

عزیزم چرا بخاطر اتفاقی که نیافتاده داری خودت زجر میدی زندگی به کام خودت همسرت تلخ میکنی انقدر به چیزای بد فکر نکن انرژی منفی به خودت زندگیت نده خدای ناکرده اتفاق بدی بی افته اون موقع تصمیم بگیر 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
عزیزم چرا بخاطر اتفاقی که نیافتاده داری خودت زجر میدی زندگی به کام خودت همسرت تلخ میکنی انقدر به چیز ...

نمیدونم چرا اینجوری دست دست خودم نیست واقعا دوست ندارم اینجوری باشم نسبت به شوهرم خیییییلی حسادت دارم حتی اذیت میشم به کسی بیشتر از من توجه کنه مخصوصا خواهرش یا مادرش میدونم اونا هم دوسش دارن خانوادشن ولی من دست خودم نیست عصبی میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا اینجوری دست دست خودم نیست واقعا دوست ندارم اینجوری باشم نسبت به شوهرم خیییییلی حسادت دار ...

من خودم اینجوریم حتی به بچه هام زیاد محبت کنه ناراحت میشم ولی شکاک نیستم یا نسبت به خانم های دیگه بد بین باشم بشم میگم حرف های که به من میزنی عاشقانه منظورمه دوست ندارم به بچه هام بگی خیلی بچه وسطی دوست داره وقتی اینجور بوش میکنه نگاهش میکنه بهش میگه عاشقتم دیونه میشم 😂😂😂😂😂

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍