2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا یه دیقه بیاین ترخدا

85 بازدید | 23 پست

دوازده روزه ال ای دی خریدیم، اصن چندبار روشنش کردیم، الان روشنش کردیم جای شکستگی کوچیکی داره، ولی هرچی دست می کشیم از بیرون هیچی نیست و شکستگی از داخله تلوزیونیه، ترخدا بگین شما تا حالا ندیدین این مورد رو، شوهرم نیس خونه اگه بیاد ببینه قیامت میکنه، اینم بگم هیشکی اصن دست بش نزده، اصن ما روزی یه بار روشنش میکردیم، پس این  جای ضربه چجوری اومده. در ضمن از بیرون هیچی پیدانیس فقط هروقت تلوزیون روشن میشه شکستگی از داخل پیداست

مگه خوده نصابش براتون نصب نکرد اون موقع نبودش؟

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

ما هم‌تازه گرفتیم ولی اینجوری نیست

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه کم کم بدتر میشه تا کل صفحه بسوزه بعد باید یه قطعشو عوض کنین،برا ما الان فعلا حاشیه هاش سوخته.

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اینقد گریه کردم، بچه ها برام دعاکنید، اگه طوریش بشه شوهرم آبرومو میبره از بس همه جارو پر میکنه

مگه گارانتی نداره آخه

مگه خوده نصابش براتون نصب نکرد اون موقع نبودش؟

چرا نصاب اومد، نمیدونم این جای شکستگی لعنتی از کجا اومد، اصن شاخ در آوردم. اصن از بیرون دس میذاری هیچی مشخص نیس، از داخل هس، کوچیکم هست ولی تلوزیون قطع و وصل میشه

چرا نصاب اومد، نمیدونم این جای شکستگی لعنتی از کجا اومد، اصن شاخ در آوردم. اصن از بیرون دس میذاری هی ...

اگه خودش نصب کرده برگه گارانتیشم امضا کرده پس نگران چی هستی زنگ بزن رایگان میبرن درست میکنن

دیگه کم کم بدتر میشه تا کل صفحه بسوزه بعد باید یه قطعشو عوض کنین،برا ما الان فعلا حاشیه هاش سوخته.

ترخدا بگو از رو صفحه شکسته یا بیرون، بعدم گارانتی نداشت؟ 

آخه نمیدونم گارانتیش قبول کنه،آخه شکستگی رو میترسم بگه خودتون زدید 

آخه وقتی از داخله بگو ما چطوری زدیم   اون موقع وصل کرنی روشن کرد نبودش یا حواست نبوده ندیدی؟

اگه خودش نصب کرده برگه گارانتیشم امضا کرده پس نگران چی هستی زنگ بزن رایگان میبرن درست میکنن

عزیزم میترسم قبول نکنه بگه چون شکستگیه پس گارانتی شامل‌ش نمیشه 

عزیزم میترسم قبول نکنه بگه چون شکستگیه پس گارانتی شامل‌ش نمیشه 

خب پرسیدنش که ضرر نداره نگو شکسته بگو تار افتاده روش بیاد ببره تا ببینیم چی میشه

آخه وقتی از داخله بگو ما چطوری زدیم   اون موقع وصل کرنی روشن کرد نبودش یا حواست نبوده ندیدی؟

نه دیشب مختارو دیدیم و خاموش کردیم. الان که روشن کردیم اینجوری بود و تلوزیون هم صدا داره تصویرش هم هی میره و میاد