2777
2789
عنوان

نمیفهمم

51 بازدید | 7 پست

با یه اقایی دوماهه تو رابطه ام ..مهندس هست تو یه کارخونه کار میکنه از صبح تا عصر سر کاره میگه عصرا میاد خیلی خستست ..از وقتی  اشنا شدیم هیچ وقت ابراز علاقه نکرده میگه کلا اینجوریم ..پیام معمولا خودش میده اما کم ..خیلیم کم همو میبینیم ..امشب گفتم بیا ببینیم همو گفت خستست خیلی 

..اون ۳۲ سالشه من ۲۸ سالمه ...خب شما اگه جای من بودین چی میگفتین بهش ؟ترکش میکزدین؟خواهش میکنم راهنمایی کنین ..موندم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خب اگه اینطور دوست نداره باید ولش کنی بالاخره هرکی یه اخلاقی داره

حتی یه بار خواستم کات کنم نزاشت ..الان دوهفته هست ندیدیم همو ..اصلا براش مهم نیس ..تصمیم دارم فردا دیگه جوابشو ندم ..

حتی یه بار خواستم کات کنم نزاشت ..الان دوهفته هست ندیدیم همو ..اصلا براش مهم نیس ..تصمیم دارم فردا د ...

باهاش اول حرف بزن بگو مشکلت چیه همینجوری نزار برو بزار بفهمه اشکالش کجاست شاید تغییر کرد

باهاش اول حرف بزن بگو مشکلت چیه همینجوری نزار برو بزار بفهمه اشکالش کجاست شاید تغییر کرد

یه بار بهش گفتم مشکلشو و کم محلی کردم ..ورداشت گفت با یکی دیگه اشنا شدی داری بهانه میاری ..نمیدونم چیکار کنم ..شاید خودش با یکی دیگست

یه بار بهش گفتم مشکلشو و کم محلی کردم ..ورداشت گفت با یکی دیگه اشنا شدی داری بهانه میاری ..نمیدونم چ ...

بالاخره باهاش بیشتر حرف بزن اگه به جایی نرسیدین رابطه اشتباهو ادامه نده