2777
2789
عنوان

قرص روغن گل مغربی و زایمان طبیعی

348 بازدید | 8 پست

سللام دوستان 

کسی استفاده کرده و راضی بوده برای زایمان طبیعی.؟؟؟

من ۳۸ هفته هستم گفتن یدونه واژینال و یدونه خوراکی بخورم

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس
شنیدم تاثیر داره ولی من دیروز زایمان کردم تمام😃

خوش ب حالتون

طبیعی یا سز؟؟؟

خداجونم خدای قشنگ و مهربونم بزار بپرم تو بغلت ... لپتو ببوسم... چرا تو انقدر خوب و مهربونی... مرسی که هوای ما آدم بدا رو هم داری... تورو نداشتیم چیکار میکردیم... انقده قربون صدقت میرم...انقدر شکرت رو به جا میارم به فرشته هات بگی این دختر سیریشه هر چی میخواد بدین دست از سر ما برداره... ما کوچکتیم دوست داریم عاشقتم خدا جونم خیلی خیلی دوست دارم بوس بوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم تاثیر داره ولی من دیروز زایمان کردم تمام😃

پیشنهادی توصیه ای ندارین؟

تحملت زیاده؟ زایمان اولته؟

وای منم سه روز بعدش زایمان کردم طبیعی 

زاسمان اولم بود 

الانم پسرم تقریبا ۶ ماهشه😂

وای منم سه روز بعدش زایمان کردم طبیعی  زاسمان اولم بود  الانم پسرم تقریبا ۶ ماهشه😂

قرص روغن گل مغربی چقدر اثر داشت براتون؟

چند روز بعد اینکه مصرفش رو شروع کردین زایمان کردین؟

میگن باعث راحت تر شدن روند زایمان هم میشه. شما زایمانتون راحت بود؟

من از ۳۳ هفته دهانه رحمم نرم شده با دارو و مراقبت تا الان که اوایل ۳۸ام اومدم. حالا دکتر این قرصو روزی یدونه خوراکی و یدونه واژینال داده می خوام بدونم چقدر اثر داره